Nieuwe wekelijkse topics op BYB

schema4

Een week of tien geleden introduceerde ik het eerste vaste topic ‘nail it sunday’ op Bestyoubeauty. Nu 10 weken verder lijkt een vast topic fijn te werken. Als lezer weet je dat je iedere zondag op byb een nieuw nagellakje kan ontdekken.

Daarom heb ik besloten om meer wekelijkse topics in te voeren. Structuur en regelmaat kan nooit kwaad. Het is niet zo dat het een heel strak regime wordt. Ik wil nog wel af kunnen wijken als ik ‘bevlogen’ raak met inspiratie. Dat is nou het mooie van een eigen blog. Ik bepaal dat, samen met mijn lezers.

schema5.png

Wekelijkse schema

Maandag: Beauty review

Dinsdag: –

Woensdag: Woensdag weetjes

Donderdag: Inner beauty

Vrijdag:

Zaterdag: Filmpje!

Zondag: Nail it Sunday

Ik heb vier dagen ingevuld maar er staan nog twee dagen open waarvan ik er nog 1, graag invul. Hierbij heb ik jouw hulp nodig! Van welk topic kan jij geen genoeg krijgen? En zie je graag wekelijks terug op Bestyoubeauty? Er is maar 1 voorwaarden waaraan dat topic moet voldoen en dat is : het moet te maken hebben met inner of outer beauty.

Let me know!

x

 

 

Comments

 1. says

  De planning ziet er goed uit, leuke onderwerpen ook! Misschien kun je de lege dage vrij houden, dat je dan gewoon een artikel plaatst waar je zelf zin in hebt op dat moment. En anders kun je denken aan onderwerpen als; een oog make-up look. Of mijn favoriete beautyproduct, dat je elke week weer een andere favoriet laat zien. etc. Veel succes!
  Svenja onlangs geplaatst…My life in Instagram picturesMy Profile

   
 2. says

  Een planning vind ik altijd zo handig! Ik schrijf het meestal even voor mezelf op of ik maak een inspiratie lijstje. Wat heb je een super leuk hoesje om je mobiel! Heb je die van ebay? Ik zag hem ook al. Helaas heb ik geen iphone..
  Daniëlle onlangs geplaatst…Be awesome tagMy Profile

   
 3. says

  Heb alle reacties even doorgelezen en ik zou idd of vrij houden voor wat spontaniteit of een persoonlijk blogje wekelijks posten, leuke site heb je iig!

   
 4. says

  Wauw goed bezig meis! Ik heb zelf drie vaste dagen waar ik standaard een onderwerp hebt. Ik vind het persoonlijk heel leuk om een FOTD te zien, of een battle tussen producten dat is ook leuk. liefs x
  Rosanne onlangs geplaatst…My Picture Diary #6My Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge