Ken jij Flipagram al?

Flipagram

Je hebt de leukste vakantie van je leven of gewoon een hele leuke avond. Je maakt tig foto’s want je legt met gemak ieder moment vast. Ikke wel hoor lekker schaamteloos selfies maken in een vol restaurant hihi.

Je leukste momenten wil je natuurlijk delen. Nu ga je de foto’s doorspitten en deel je de leukste. Of je fotobombt je friends & fam met alle gemaakt foto’s :) . Want meer opties heb je niet, of wel?

Jawel, we hebben er weer een nieuw social media ” ding ” bij! Het is zoiets waarbij ik denk hoezo ben ik daar niet opgekomen. Simpel maar toch geniaal. Flippagram! Een app waarmee je korte video verhalen creëert met je foto’s.

flipagram-logo-vertical

Het is nog leuk om te maken ook. Je vinkt je leukste foto’s aan en zet ze in de juiste volgorde. Vervolgens kies je er een leuk muziekje bij en voila je hebt je eigen mini filmpje die is klaar om gedeeld te worden.

Ik kwam deze app toevallig tegen en ik dacht, ik moet dit delen met mijn lieve lezers. Als je op de eerste afbeelding klikt zie je mijn eerste flipagram.

Ik ben nu al helemaal weg van deze app en heb alle een paar flipagrams gemaakt. Er zullen zeker nog veel meer volgen. Het is vooral een echte toevoeging op instagram. De slogan van Flipagram is dan ook: Flipagram… bring moments to live.

Flipagram kan je gratis downloaden in de app en playstore.

Ben jij al bekend met Flipagram ? 

 

Comments

 1. simone says

  hoi Kim wat een leuk artikel.Ik ken de filpagram.Heb ze ook wel eens zien langskomen op IG.Alleen vroeg ik me af als er ook een optie is om de tijd tussen de Foto’s te vertragen?Want sommige flipagrams gaan zoooo snel dat ik moeilijk kan genieten van de foto’s , ken je dat ?

   
  • says

   Ja dat ken ik. Het is makkelijk te wijzigen nadat dat je de gewenste foto’s (momenten) hebt geselecteerd. Als je dan naar volgende gaat kom je in het scherm maak aan. Hier kan je de snelheid in stellen bij Autom. timing. Je ziet heel leuk een schildpad staan voor vertragen en een haasje staan voor versneld.
   Kim onlangs geplaatst…Ken jij Flipagram al?My Profile

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge