Beautyblog bewerkingsprogramma’s


Old camera

Fotograferen ik ben er geen ster in. Wat eigenlijk wel een beetje een ” vereiste ” is voor een beautyblogger. Gelukkig klopt de gezegde oefening baart kunst. Want ik merk dat ik langzaam maar zeker steeds betere foto’s weet te maken. Ook vind ik het maken van een goede foto steeds leuker.

I have a long way to go, want m’n 11 megapixel “vakantie” cameratje maakt het er ook niet makkelijker op. Maar geduld is een schone zaak. Zodra er ruimte voor is schaf ik een professionele camera aan. Dan kan ik pas echt werken aan mijn fotografische skills.

bokeh_photography_BYB

Tot die tijd probeer ik met goed daglicht en mijn oude vertrouwde camera mooie foto’s te maken. De foto bewerken met een fijn bewerkingsprogramma helpt enorm. Soms sta je dan echt versteld dat je met weinig best veel kan bereiken.

Kan je net als ik wel wel hulp gebruiken om je foto’s te bewerken met tekst of filters? Ben jij nog zoekende naar goede bewerkingsprogramma’s voor je foto’s of collages?

Hieronder een paar fijne programma’s

Picmonkey 
Photofiltre 
Photoscape 
Picasa 
Sketchbook express 
Ipiccy 

• Photoshop
Polyvore

 

Comments

 1. says

  Fotograferen is zo leuk en ik had tijdens een event een foto gemaakt en die was uitvergroot van 4 mtr br.x 2 mtr h waar 1 mtr br. mijn naam op stond en dit hing boven een kleding waar ik graag shop.
  Het er meer dan een jaar gehangen….. Dat is toch geweldig!
  Ik hou dus van fotograferen ;-)

  Liefs Xoxo

   
 2. says

  Handige post! Eerst was ik echt heel onprofessioneel met mijn camera (nu misschien nog wel :) ) Maar het gaat steeds beter. En het is echt super !
  Liefs

   
 3. says

  know what you mean.bij mij is het nog erger,..ik neem mijn foto’s met mijn smartphone wegens gebrek aan een fototoestel van goede kwaliteit.heb al wel wat betere toestels opgezocht;maar heb niet bepaald snel 300 euro over op het eind van de maand..

   
 4. says

  Ik gebruik Picasa altijd om collages te maken. Super makkelijk en gratis via internet te downloaden. Ik ga de andere programma’s ook eens bekijken. Goed kan altijd beter… Wat betreft camera’s. Ik heb onlangs van mijn ouders een Canon Ixus 135 gekregen. Kost rond 120 euro geloof ik. Werkt perfect. Ook voor detail foto’s. Ik ben ook (nog) niet bereid een camera van 300 euro aan te schaffen.
  AnnechiensBudgetBeauty onlangs geplaatst…Golden OldiesMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge