Review: koele blush vs warme blush tint

BlushBYB

Blush ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik experimenteer veel met verschillende blush kleurtjes. Tot nu ben ik nog geen blush kleur tegen gekomen die niet staat. Dit maakt dat wanneer ik blush in de winkel bespeur het regelrecht in mijn mandje beland. Mijn laatste aanwinsten zijn de volgende blushes.

W7Blush

De eerst is de W7 silky blush. Dit is zo’n blush die ik alleen al koop omdat het er zo schattig uitziet. Een mooi oud roze blush in een goud glimmend doosje, me likey!

Creamy Pink

Deze W7 blush heeft de naam diamond pink. Heel toepasselijk want deze blush heeft dusdanig veel shimmer dat je de glinstering kan vergelijken met diamantjes (shine bright like a diamon – rihanna’s voice lol).

Bourjois

De tweede is de 16 Rose van Bourjois. De verpakking is typsch Bourjois praktisch en elegant. Ik zat al een tijdje te loeren naar deze blush en heb hem eindelijk in mijn bezit

BourjoisBYB

Deze blush bevat een handige blush kwast voor on the go en een spiegeltje. De blush heeft een rood/roze koraal kleur en is matt.

Swatches

 

Links de W7 Diamond Pink swatch, de pigmentatie is aan de matige kant en echt bepaald silky voelt deze blush ook niet aan. Toch vind ik het een fijne koele blush die ik voor een subtiele look goed kan gebruiken. Rechts de Bourjois Rose swatch, de pigmentatie is top. Deze blush is het tegenovergestelde van de W7. Een warme koraalkleur met een creamy textuur.

Twee blushes die duidelijk van elkaar verschillen. Ik kan weer even verder op blush gebied.

W7 cosmetica is te koop bij o.a bij bol.com & Bourjois o.a Etos

Waar gaat jouw voorkeur naar uit, koele of warme getinte blush?

 

Comments

  1. says

    Leuk! Ik zit altijd te dubben wat mij beter staat, een warme of juist een koele blush. Volgens mij ben ik vrij neutraal, maar zou ‘t eens moeten navragen bij de MAC counter. Wat fijn dat jou alles goed staat hihi, lijkt me heerlijk.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge