Favoriete winter lipstick Catrice Matt-erial Girl

Catrice_lipstick

Ik ben heel lang geen lipstick meisje geweest. Ik hield het altijd bij lipgloss lekker safe. Lipstick vond ik in mijn jongere jaren niet trendy en later vond ik het mooi maar te opvallend. Dat laatste is natuurlijk wel afhankelijk van welke kleur lipstick het betreft.

Wat ook wel meetelt is dat lipstick precisie werk is. Iedere mini uitschieting is te zien. Het maakt het er niet makkelijker op dat de hoeken van mijn onderste lip lijn niet duidelijk zijn.En dat terwijl ik nog nooit een koortslip heb gehad. Ik heb gelezen dat dat weleens de oorzaak kan zijn van een vervaagde lip lijn. Lip-liner helpt maar het is nog steeds een uitdaging om lipstick strak en mooi op mijn lippen te stiften.

De Catrice matt-erial girl kwam ik tegen tijdens het shoppen voor de perfecte donker rood/roze lipstick voor in de herfst/winter. Na 1 swatch was ik opslag verliefd. Een mooie matte bordeauxrode lippenstift die perfect bij een echte herfst/winter look past. Op de foto oogt de kleur een beetje fuchsia achtig maar in het echt komt het dichterbij bordeauxrood, paars.

matt

Het hulsje van de lipstick van Catrice ziet er mooi uit. Alles behalve cheap wat het wel is! Ik heb deze lipstick op de kop getikt bij Trekpleister met de nude nagellak van Catrice in een 2 voor 5 euro actie. De perfecte lipstick voor de donkere dagen.

Catrice270

Waar gaat jouw voorkeur naar uit matt of glans lipstick?

 

 

Comments

  1. says

    Mooi kleurtje! Zelf houd ik toch meer van lipsticks met glans, misschien moet gewoon aan matte lipsticks wennen. Ik kan daar ook slecht aan wennen wat betreft nagellak. Off topic; love your curls!!!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge