The Fairytale TAG

Fairytale Tag.png

Deze Tag stond al een tijdje op mijn to-do list. Ik vond het erg leuk om te lezen en wilde hem zelf ook graag invullen. Ik heb de Tag ietsjes ingekort. Hele langs tags vind ik zelf niet zo fijn om te lezen..

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?

Nee. Ik heb mensen snel door en heb nu dat ik wat ouder ben ook wel mensenkennis. Je moet wel van hele goede huizen komen, wil je mij voor de gek houden.

Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht?

Dat is ook iets dat de laatste jaren is veranderd. Vroeger kon ik lang slapen wel 12 uurtjes of zelfs langer. Maar tegenwoordig slaap ik maximaal 9 uurtjes. Daarna ben ik of ik dat wil of niet klaarwakker.

Rapunzel: Houd je er van om buiten te zijn?

Ja tenzij het regent. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Kan me ook heel moeilijk voorstellen dat iemand liever niet buiten komt..

snw.png

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Dit is zo’n vraag die iedereen politiek correct beantwoordt, ‘iedereen is mooi op zijn of haar manier’. Dat klopt ook wel maar dat is niet de vraag. Mijn antwoord is heel eerlijk ja. Ik ben zeker tevreden over m’n uiterlijk. Ik zal ook nooit een cosmetische ingreep laten doen. Dat is toch niet erg om te zeggen?

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.

O M G waar zal ik beginnen haha. Nou, ik heb altijd haast. Ik eet snel, praat snel,kook snel ook al is er helemaal geen tijdsdruk weird right? Ook heb ik geen geduld maar ja dat komt weer voort uit dat eeuwige haast hebben.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

Uitstraling en zelfvertrouwen. Iemand die lekker in zijn/haar vel zit.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?

Ik zeg altijd je hebt werkpaarden en luxepaarden en ik ben een luxepaard. Oke nu klink ik onzettend arrogant, zo niet de bedoeling. Ik kan een harde werker zijn maar dan wel voor iets waar mijn passie echt ligt.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?

Ja zeker! Ik ben een echt mensenmens en vind het dan ook heerlijk onder de mensen te zijn. Lekker gezellig samen kletsen, eten en dansjes doen love it :D

disney-princesses-02.jpgDe Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding? Ik vind kleding heel belangerijk. Met kleding kan ik laten zien wie ik ben zonder maar een woord te zeggen.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?

Ik kan een echte bange poeperd als het bijv. op insecten aankomt. Maar wanneer het aankomt op stappen nemen in het leven dan ben ik best moedig. Ook al vind ik iets eng als ik het echt wil dan doe ik dat, met angst en al.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?

JA en HOE? Ik heb volgens mij bij iedere Disney film wel gehuild. Ik laat het niet altijd even makkelijk zien maar ik ben echt een gevoelsmens.

 

 

Comments

 1. says

  Haha, ik moest wel even lachen om hoe je bepaalde dingen neerzet. En waarom zou je jezelf niet mooi vinden? Je bent mooi, dus klaar. En ik ben zelf ook een bange poeperd voor insecten, dus ach, you are not alone, haha.
  Kimberley – ANNO89 onlangs geplaatst…Sale shoppenMy Profile

   
 2. says

  Jij hebt echt een geweldige blog! Je ziet er ook echt heel leuk uit en zo heb je net dat ietsje meer, je durft jezelf te zijn en dat siert je.

  Zoals je zei snappen vrienden echt weinig van fb, kzou hen graag willen bewijzen dat we wel fb’likes kunnen verzamele.. ;ik heb er nu 301. Snap niet dat sommigen 2000 hebben… zoveel :o! Nu had ik jouw fb geliked.. maar dan telt de nr niet op als ik het met de pagina doe.
  Dus heb ik het met mijn echte naam ‘Leila Roevens’ gedaan.
  (onze) fb is: facebook.com/leopardandlipstick
  Leopard x Lipstick (leila x esther) onlangs geplaatst…Purple blazerMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge