10 favoriete online series

The Carrie Diaries

Bij mij thuis staat de tv altijd aan, voor de gezelligheid. Maar echt tv kijken dat is allang niet meer het geval. Bijna al mijn favoriete series volg ik namelijk online. Eén omdat ik het online direct kan volgen en niet pas wanneer het in Nederland wordt uitgezonden. En twee omdat sommige geweldige series helemaal niet worden uitgezonden in ons kikkerlandje.

Ik vertel geregeld mijn vriendinnen welke leuke nieuwe serie ik heb ontdekt. Vandaag heb ik een lijstje opgemaakt van mijn favorieten. Wil je weten of er ook een leuke nieuwe serie voor jou tussenzit? Lees dan snel verder.

1. The Carrie Diaries (zie bovenstaande afbeelding) mijn fave at moment de sex and the city prequel. Boordevol herkenbare scenarios en de leukste outfits!

THE LYING GAME2. The Lying game een meeslepende, spannende serie van de makers van Pretty Little Lairs.

BGC3.BadGirlsClub je moet er maar van houden. Een reality show over meiden die hun slechte gewoontes achter zich willen laten.

GeordieShore

4. Geordie shore kennen de meeste wel. Charlotte en Gaz hun love story is epic! Deze serie volg ik online omdat we in NL zwaar achterlopen.

real-housewives-of-atlanta-rhoa-season-5-640x3925. The Real Housewives reeks is een bekende. Zelf volg ik de Atlanta versie deze spreekt mij het meeste aan.

single ladies6. Single ladies is een vrij nieuwe serie. De serie gaat over 3 meiden en hun relatieperikelen de outfits in deze serie zijn om te smullen. Ben je single dan is dit een echte aanrader zijn. Ook voor de niet single ladies is dit een leuke serie om te volgen.

abc-mistresses-large

7. Mistresses een intrigerende serie over vier vrouwen en de verschillende fases in hun leven. Deze serie is gebaseerd op de Engelse versie maar de Amerikaanse vind ik toch iets leuker.

Keeping_Up_With_The_Kardashians_Season_6_18. Keeping up with the Kardashians kennen we denk ik allemaal. Afgelopen zondag is het nieuwe seizoen van start gegaan. Waarin er veel duidelijk zal worden over Khloe & Lamar.

Love-and-Hip-Hop

9. Love&HipHop een reality serie over het echte leven van Amerikaanse celebs.

BreakingBad

10. Op tien heb ik Breaking Bad staan. Dit is een serie die ik samen met mijn vriend kijk. Het is een echte mannen serie maar dat maakt het niet minder geweldig.

Wat is jouw favoriete serie die je online kijkt?

 

Comments

  1. says

    goardie shore & the kardashians kijk ik ook, zo’n leuke ‘verstand op 0 zetten’ programma’s :d Ik kijk online ook nog naar Face off, hele leuke reality show over special effect make-up artists

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge