Review: Lady Speed Stick

LSS1.jpgDe afgelopen dagen wat het HOT!  Tropisch warm in ons kikkerlandje. Misschien TMI (Too Much Info) maar ik zweette me peentjes. Het perfecte momentum om deo te testen.

Zelf ben ik een echte spray gebruiker. Ik had altijd het idee dat een spray beter beschermd dan een roller. Tijd om de proef op de som te nemen met deze nieuwe Lady Speed Sticks.

LSS2.jpg

Ik heb twee varianten van de lady speed stick gebruikt. De nieuwe ‘Fresh Infused Protection’ met sprankelende limoen & kokosnoot. Deze stick belooft 24 uur bescherming tegen transpiratie.

LSS3.jpg

Ook heb ik de originele uitgeprobeerd. ‘Invisible dry powder fresh’ dare to wear black. Deze naar babypoeder ruikende stick belooft 24 uur bescherming tegen transpiratie en geen witte strepen op zwarte kleding.

lss5.jpg

De stick bevat 39.6 gram aan product. Dit gaat behoorlijk lang mee. Ik test deze stick nu ruim een maand en ik heb pas 1/3 verbruikt. De stick komt omhoog door te draaien aan het wieltje.

lss6.jpg

Lady Speed Stick brengt makkelijk & vloeiend aan. De substantie is zacht en poederig. Na het aanbrengen blijft er een dun egaal laagje van de speed stick achter op de oksel.

Na de speedsticks te hebben getest vooral tijdens de hete dagen kan ik een goed oordeel vellen. Allereerst stel ik mijn mening bij: een spray is niet altijd beter dan een roller. Ik kan niet voor alle rollers spreken maar wel voor heel veel sprays. Ik vind de lady speed stick net zo goed als een van de beste deo sprays. Maar het voordeel van speedstick is dat het je oksel zacht en verzorgt achterlaat na gebruik. Ook ruikt het heerlijk en gaat het veel langer mee!

Wat ik wel moet vertellen is dat de speedsticks wel witte strepen achterlaat op zwarte kleding, jammer. Maar ik ben nog geen deo tegen gekomen die dat niet doet, wat de belofte ook is.

lss4.jpg

Hierboven nog even de feitjes van de Lady Speed Stick op rij. Voor de prijs en meer info klik dan hier.

Wat gebruik jij liever roller of spray?

 

 

Comments

 1. says

  De limoen/kokosnoot was mijn favoriet zoals ook de freesia variant, de shower en powder variant vind ik iets minder qua geur. De werking is top. En ook ik ben van spray naar deostick overgestapt. Ik heb nu 4 andere deosticks, 3 van Rexona en 1 van Dove, deze hebben exact dezelfde werking dan de lady speedstick maar zijn wat goedkoper. Ik vind die van Rexona zelfs wat fijner in gebruik. En deze zijn 2 voor €5,- bij de op=op voordeelshop. ;-)
  Mandy onlangs geplaatst…Body butters uit Spanje.My Profile

   
 2. says

  De deo’s lijken mij zo fijn! Zelf gebruik ik op het moment ook een roller deo (van Deoleen) en ik vind het toch wel heel erg fijn. Naar dit merk ben ik ook al heeeel lang benieuwd. Kan niet wachten zelf ook een Lady Speedstick aan te schaffen & testen!
  Svenja onlangs geplaatst…winactie: The Body Shop, MUA en HemaMy Profile

   
 3. says

  Eigenlijk heb ik niet echt een overduidelijke voorkeur voor spray of roller….rollers zijn vaak wel wat zachter voor de huid en dat is weer een voordeel…deze lady speed stick lijkt mij heerlijk en is zeker het proberen voor mij eens waard….
  Petra onlangs geplaatst…Sanex, dermo pro hydrate…getest!My Profile

   
 4. says

  Ik vind op zich een spray fijner, maar die walm die ik dan nog 5 minuten inadem tijdens het opmaken. Nee. Ik hoest de longen uit mijn lijf. Ik gebruik de roller van Nivea, Calm & Dry (of iets in die richting). Ik ben heel benieuwd naar deze lady speed stick. Ga ik absoluut proberen. Klinkt super! Thanks voor de tip!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #2My Profile

   
 5. says

  Ik gebruik ook altijd liever een spray, omdat voor mijn gevoel dat inderdaad beter helpt dan een roller. Toch ben ik na deze review wel benieuwd naar deze deo roller…
  Cherel onlangs geplaatst…Movie nightMy Profile

   
 6. says

  Ik heb onlangs ook mijn eerste Lady Speed Stick in huis gehaald en ben er ook erg tevreden van. Ik vind sprays het fijnste voor het letterlijke frisse gevoel dat je er van krijgt. Maar tegen zweten lijkt een roller (toch zeker LSS) me wel beter! :-)
  Julie onlangs geplaatst…Favorieten | juniMy Profile

   
 7. says

  Leuk artikel! Ik nam vroeger altijd een roller maar toen ik de sprays ontdekte, koos ik resoluut voor de sprays omdat ik vond dat ze lekkerder ruiken. Misschien moet ik mijn mening herzien en toch enkele rollers testen :)
  Lieselot onlangs geplaatst…Cuteness alert!My Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge