Review: w7 Cuticule & Nail Gel

DSC04328

Verzorgde handjes zijn een must als je het mij vraagt. Goede verzorging zit ‘m niet alleen in het keurig lakken van je nagels. Het is ook heel belangrijk om je nagelbed & nagelriem te hydrateren. Snel mooie lange nagels laten groeien?

Drink veel water en verzorg je nagels optimaal. Hier zijn speciale gels voor van verschillende merken.

DSC04332

Vandaag review ik de Cuticule & Nail Gel van w7. De tube is lang smal en roze met zwarte details. Wanneer je de dob eraf draait zie je een zwart ‘tuutje’ waarmee je de gel aan brengt op je nagels.

DSC04333

Dit zijn de ingrediënten van de Cuticule & Nail Gel. Het wordt een gel genoemd maar het voelt eerder aan als olie. Je hebt er ook maar een beetje nodig voor beide handen.

DSC04327

Hierboven een before shot van mijn niet gehydrateerde nagelriemen. Ze zien er droog en schraal uit.

DSC04339

En dit is de after de w7 Cuticule & Nail Gel. De handjes leven er enorm van op en zien er stralend uit. Ik ben erg blij met deze Cuticule & Nail Gel/Olie. Mijn nagels worden rijkelijk gevoed en mijn handen zien er mooi verzorgt uit.

w7 Cuticule & Nail Gel is o.a hier te koop voor maar €0,99

Wat voor verzorgingsproducten gebruik jij voor je nagels?

 

Comments

 1. says

  Ik heb deze zelf ook alleen ik vind hem juist niet zo fijn werken. Ik vind hem niet zo veel doen voor mijn nagelriemen, andere producten van Essence bijvoorbeeld vind ik fijner.

   
 2. Jori says

  die Cuticle & Nail Gel van w7 ..

  Bij bazaar gekocht? Helpt wel? Hoe lang moet ik vaker gebruiken dit? tips?

   

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge