Review: Glazen Nagelvijl Action

Glas1.jpg

 

Iets wat onmisbaar is bij het groeien van lange nagels is een nagelvijl. Wanneer je er snel bij bent als je nagel een scheurtje heeft en je deze glad vijlt, valt je nagel nog te redden.Je hebt verschillende soorten nagelvijlen:

 1. metaal
 2. karton
 3. plastic
 4. glas

Zelf heb ik altijd een kartonnen nagelvijl gebruikt. Niet heel bewust maar die zijn naar mijn idee het meest voor de hand liggend.

Afgelopen week had iemand ( ik noem geen namen ) mijn onmisbare nagelvijl ‘per ongeluk’ meegenomen. Toen ik besefte dat ik geen nagelvijl in huis had, raakte ik lichtjes paniek. Mijn nagels waren erg scherp en ik had een scheurtje. In het bezit zijn van een goede nagelvijl is voor mij een must.

vijl_boomerang_zwart

Ik dus op naar de Action voor een nagelvijl. Het enige was ik daarvan zag liggen was deze glazen nagelvijl. Ik was nogal sceptisch omdat ik er nog nooit één had gebruikt. Maar ik probeer ook wel graag iets nieuws uit dus de glazenvijl moest de klus gaan klaren.

De glazen nagelvijl in wordt in twee maten verkocht zoals te zien op de foto. Ook zitten de vijlen in een wit-transparant hoesje. De vijl bestaat uit matglas met een stroeve structuur.

Ik heb de proef op de som genomen en heb de glazenvijl uitgeprobeerd. En ik kan je vertellen, ik ben er erg over te spreken! In een mum van tijd had ik mijn nagels glad gevijld. Ook is het glas goed scherp waardoor ik mijn nagels ook makkelijk iets korten kan maken met de vijl.

Wat ik een hele fijne bijkomstigheid vind is dat een glasvijl niet slijt! En het is ook nog hygiënische want je kan het makkelijk onder de kraan reinigen.

De glazen nagelvijl kost 1 euro en is bij action te koop.

 

 

Comments

 1. says

  ik heb een glasvijl ook nog nooit geprobeerd, lijkt me een toch een vreemd concept maar omdat je er te spreken over bent ga ik het eens proberen!
  XOXO esmee

   
 2. says

  Ik heb een tijdje geleden ook nog een review over deze super fijne vijlen geschreven. Ze zijn inderdaad echt ontzettend handig en zorgen er voor dat je nagels binnen een mum van tijd weer mooi in vorm zijn.
  Sara onlangs geplaatst…Mini shoplog Big BazarMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge