Review: Essence Express Dry drops

Drops1.jpg

Minimaal één keer per week ben ik druk in de weer met het lakken van mijn nagels. Vijlen, insmeren, kleurtje uitkiezen & lakken. Vervolgens komt het harde blazen en druk wapperen van de handen. Want het is allemaal voor niks geweest als je nagels niet droog zijn en je je perfect gelakte nagels verpest.

Hier is een handige oplossing voor. Express dry drops! Een vloeistof die je op je nagels aanbrengt waarna de nagels in ramp tempo droog zijn.

drops2.jpg

Het flesje is een transparant met een inhoudt van 8 ml. Het is een olie-achtige vloeistof die de nagelriemen ook nog eens hydrateert.

drops3.jpg

De vloeistof breng je makkelijk aan met een pipet. Aan de bovenkant van de pipet heb je een rubber drukkertje waarmee je de druppels dosseert. Een druppeltje per nagel is meer dan genoeg.

Dan de hamvraag: werkt Essence express dry drops? Het antwoord is: Ja zeker en hoe! Op iedere gelakte nagel bracht ik een drupje van dit spul aan, wachtte een minuut en checkte het resultaat. Ik was blij verrast om te constateren dat mijn nagels kurkdroog waren! Hoe heb ik ooit zonder dit wonderspul gekund?!

Essence nail art express dry drops kost €1,99 en is o.a. hier te koop.

 

Comments

  1. says

    Ik was altijd bang met deze nagellak dat ie niet werkte, maar hij werkt dus wel. Tijd dat ik hem een keertje ga kopen dus, want ik ben zo slecht in wachten als het om nagellak gaat..

     
  2. says

    Ik heb deze ook, maar bij mij duurt het dan nog lang voordat mijn nagellak goed droog is en ik weer echt dingen met mijn handen kan doen. Ik moet zeggen ik heb mijn flesje al 1.5 of 2 jaar, dus misschien is intussen de formule wel veranderd

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge