Review: Essence Caring nail Oil

caringoil1.jpg Na mijn eerste keer glitternagelak uitproberen waren mijn nagels nogal mishandeld. Het met ‘aluminium verwijderend trucje’ heeft gewerkt maar de gevolgen waren enorm.

Mijn nagelranden waren droog, nagelriemen trekkerig en ik had losse velletjes. Dit zijn dingen waar ik normaal gesproken geen last van heb. Ik ging in de weer met mijn standaard handcreme. Maar dit mocht niet baten. Aceton en folie hadden behoorlijk wat schade aangericht.

Ik wist dat ik een nagel olie nodig had met rijke ingrediënten. En dat is precies wat Essence studio Nails caring nail oil niet alleen voor je nagels maar ook de rest van je hand doet!

caringoil2.jpg

De olie is verpakt in een smal glazen flesje. Het aanbrengen gaat aan de hand van een bokkenpootje met een applicator die doet denken aan lipgloss. Super handig om snel maar precies de olie aan te brengen,

caring3.jpg

Het flesje bevat 3,5 ml aan olie. Wat weinig lijkt maar de olie is zo verzorgend dat je er maar een drupje per keer van nodig hebt. Ook de precieze dosering van de applicator zorgt ervoor dat je niet snel teveel product gebruikt. Nog een fijne bijkomstigheid is dat de caring oil een heerlijke abrikoze geur heeft waardoor je nagels er niet alleen goed uitzien maar ook nog eens lekker ruiken!

Essence studio Nails caring nail oil kost €1,99 en is o.a. hier te koop.

 

 

Comments

  1. says

    Ik vind het echt een fijne olie voor een goedkoop prijsje! Dit was een van mijn eerste olie aankoopjes toen ik nog net met nailart was begonnen hihi!! Maar toen wel met de oudere verpakking.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge