Positieve review essence gel nails

Essence gel nails at home

Gel nagels een regelrechte hype in beautyland. Mooi verzorgde nageltjes zijn tegenwoordig geen luxe meer maar eerder de standaard. Met “ gewone “ nagellak zit een lakje er bij mij ongeveer 3 dagen netjes op. Bij dag vier chipped het al af en loop ik tot dat ik m’n nagels opnieuw kan lakken, met slordige nagels rond. So not cute! Voor mij persoonlijk een echt probleem.

Ik heb de Essence gel nails at home vorige week vrijdag na het lezen van zowel positieve als negatieve reviews toch gekocht. En ik moet zeggen ik ben verkocht. Als je de juiste volgorde (lees: Cleanser, Primer, Peel off base, Nagellak, Clear gel topcoat) onder knie hebt en je goed weet te wrappen dan is de Essence gel nails at home heel fijn en simpel in gebruik. Beautylab heeft een super handige tutorial voor deze gel nails waar het wrappen van de tip van je nagels stap voor stap wordt voorgedaan.

De komst van de gel nagels at home kit is een echt geschenk voor een beautymeisje zoals ik. Er gaat voor mij niets boven verzorgde nageltjes. De essence gel nails at home beloofd dat de gel nagels tot wel 10 dagen blijven zitten! Zie hieronder mijn nagel op dag numero 8..

Gel nagels dag 8

De gelnagels zitten er nog steeds in z’n geheel mooi (don’t mind mijn lak skills) en glanzend op. Ik heb lopen boenen, wassen & schrobben alles behalve m’n nagels gespaard maar de lak is nog volledig intact. Precies zoals Essence beloofd.

Essence gel nails at home is te koop bij Kruidvat. Let wel op dat de kleine filialen deze set niet verkopen. Kies voor een filiaal met een groot Essence schap. Voor de volledige set ben je €40,- kwijt waarvan de uv lamp €29,95 kost en de resterende benodigdheden €10,-. Een prima prijs als je het mij vraagt. Een nieuwe set gel nagels in de nagelsalon kost al gauw 45 euro!

Hoeveel heb jij over voor verzorgde nagels?

 

 

Comments

    • Kim says

      Je hebt gelijk echt goedkoop is het niet maar je haalt het geld er naar een paar gebruiken wel weer uit (zeg ik dan tegen mezelf) lol.

       

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge