O.P.I Gel Nails You Don’t Know Jaques

OPIGELBYB

Eén keer in de 10 dagen is het nageltjes-lakken-tijd één van mijn tut momenten. Ik gebruik allerlei soorten nagellak Essence, Essie, Calvin Klein, Max you name it. Deze week kies ik voor O.P.I You Don’t Know Jaques. Een bruin/leverkleurige nagellak dat ook een beetje neigt naar taupe. You Don’t Know Jacques komt uit de herfst collectie van 2008: La Collection de France.

Ik hou van aardetinten. M’n klerenkast hangt er mee vol, oogschaduw palletjes bestaan eruit en me nagels mogen natuurlijk niet achterblijven.

WeAllLoveJaqueBYB

You Don’t Know Jaques is een simpel creamy lakje zonder shimmers of glitter. Sinds de aanschaf van de Essence gel nails at home set moet ieder lakje eraan geloven. Een gel laagje erop zorgt voor extra glans en de lak blijft langer mooi.

OPIGELJAQ

You Don’t Know Jaques is mooi donker en lekker naturel, je kan het overal bij dragen. De dekking is prima maar dat is bijna vanzelf sprekend als het op O.P.I nagellak aankomt. Een mooi klassiek lakje een van mijn herfst/winter favorieten.

O.P.I You Don’t Know Jaques kost €14,25 en is bij verschillende verkooppunten te koop.

Vind jij O.P.I Nagellak de prijs waard?

 

Comments

 1. says

  Ik heb hier al zoveel goeds over gehoord. Zelf laat ik mijn nagels altijd in een salon doen en zij werkt met ProNails nagellakken maar ik ga toch even kijken of ze niks in deze kleur heeft voor volgende keer…

   
 2. says

  Heel mooi kleurtje, ik heb hem zelf ook! :D De kwaliteit van OPI nagellakjes vind ik heel erg goed, ik ben daardoor ook bereid om meer te betalen, maar ik vind het wel jammer dat ze steeds duurder worden..

   
 3. says

  Mooie kleur!! Ik vond deze kleur een paar jaar geleden helemaal niks, maar nu vind ik hem hartstikke mooi. Vreemd hoe je smaak zo kan veranderen hihi.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge