Nail it sunday: Wit!

wit.jpg
Zomer en de kleur wit zijn voor mij als sun & fun, ze horen gewoon bij elkaar. En zomer is het zeker met dit heerlijk tropisch weer! Vandaar dat ik mijn meest zomers lakje tevoorschijn heb gehaald.

Essence hup holland hup in de kleur wit (obviously). Het lakje komt uit de WK collectie die nu in de uitverkoop is aangezien het wk alweer voorbii is. Ondanks dat is lakje een blijvertje, voor mij. Een goede witte nagellak is moeilijk te vinden. Vaak is dekking het grootste probleem.

wit6.jpg

Dit lakje dekt perfect in twee dunne laagjes. Maar ik moet er wel bij vermelden dat de lak best wel snel stroperig wordt of in het begin al stroperig is. Ik heb het een paar weekjes geleden gekocht en moest er nu al remover aan toevoegen omdat ik de lak te dik vond. Na een paar druppies was het euvel al snel verholpen.

wit3.jpg

Essence Hup Holland Hup in de kleur wit kost €1,69 en is o.a. hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Yes! Ik ben nog op zoek naar een goed dekkende witte nagellak die ook nog eens betaalbaar is. Zo te zien is dit er zo een! Ik ga morgen meteen kijken of hij bij mijn kruidvat nog verkrijgbaar is.
  Cherel onlangs geplaatst…Blue messenger bagMy Profile

   
 2. says

  Ik wilde deze ook super graag kopen maar bij de Kruidvat bij mij in de buurt hadden ze hem niet meer :( Het is echt een hele mooie witte kleur! Wel jammer dat ie zo snel stroperig word. Xx
  BeautyLife onlangs geplaatst…eBay UnboxingMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge