Nail it Sunday: Sally Hansen Butterscotch

Nailit sunday bs

Dus met Pasen was ik op een missie. Ik wilde een mooie gele nagellak vinden voor de Nail it Sunday. No luck what so ever. De enkele gele lakjes die ik vond waren ontiegelijk lelijk of helemaal niet niet dekkend. Een week of 2 na dato, vind ik een mooie gele nagellak. Story of my life. Als ik echt opzoek ben naar iets kan ik het niet vinden. Het moment dat ik stop met zoeken, ligt wat ik wilde gewoon zo voor m’n neus.

Butterscotch

Anyway it’s not that serious :D Ik kan echt een dramaqueen zijn haha. Terug naar de nagellak van vandaag. Het is een Sally Hansen lakje van de lijn complete Salon manicure.

Sallyhansen BS.jpg

De kleur van deze lak is Butterscotch. Vernoemd naar een toffee/caramel achtig snoepje volgens mij. Ik vind dit kleurtje eerder okergeel dan toffee/caramel achtig. Geel vind ik een moeilijke kleur in zowel kleding als in nagellak, het ziet er gauw lelijk uit naar mijn idee. Maar dit opvallend okergeel kleurtje vind ik wel heel mooi. Het is een mooi spring kleurtje voor op de nagels.

Sally Hansen complete Salon manicure Butterscotch is hier te koop voor €0,99

 

Comments

 1. says

  Wauw, schitterende kleur nagellak dat heel goed opvalt ;-)
  Ik heb het ook heel vaak als men iets in een shop niet kan vinden stopt je zoektocht en vindt je waar je al zo lang naar op zoek bent.
  Ik hou van deze winkel want het is allemaal zo budgetvriendelijk om er veel make-up etc. te kunnen shoppen.
  chucky1012 onlangs geplaatst…B’dayMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge