Nail it sunday: Pretty in Pastel

PP1

Pastel, pastel, pastel. Je zou toch denken dat je er opgegeven moment genoeg van krijgt? Niks blijkt minder waar te zijn.Pastel kan ongeacht seizoen, altijd. En daarom maakte mijn hart een klein sprongetje toen dit mini nagellaksetje ontdekte. Dit setje heet heel toepasselijk pretty in pastel. En ohw wat zijn de lakjes toch mooi!

pp3

De set bevat 3 flesjes nagellak. Mint groen, poeder roze & turqoise. Het zijn wel echt uber tiny flesjes maar daar zijn het ook mini’s voor.

pp2Hierboven de swatches. Ik moet er wel meteen bij vermelden dat ik 3 lagen nagellak nodig had wilden de lakjes dekkend zijn. Vooral bij het poederroze nagellak is dekking een behoorlijke klus. Ook omdat het kwastje van de lak iellig is waardoor het lakken van je nagels een beetje priegel werk wordt. Maar ter verdediging van dit setje, dat heb ik ook met de mini’s van bijvoorbeeld OPI.

Max & More mini Nail Polish set Pretty Pastel kost 0,79cent en is hier te koop.

 

Comments

  1. says

    Mooie kleurtjes! Catrice komt met een witte base coat die de kleuren intenser zou moeten maken, misschien is dit wel een tip en dan hoef je niet zo veel laagjes aan te brengen.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge