Nail it Sunday: Paris Memories

paris1

Paris Memories is een cosmetica merk die ik meestal voorbij loop. Maar in mijn zoektocht naar een poederroze lakje wist Paris Memories mij te verassen.

paris2

Hier zie je 2 laagjes nagellak. De dekking is redelijk tot goed te noemen. De kleur vind ik super cute. Niet mierzoet maar zacht roze.

paris3

De lak heeft een mooie hoogglans die niet snel dof wordt. Het enige minpuntje wat is wel dat het na een dag of 4 wel begint te chippen.

Paris Memories kost €0,99cent en is o.a. hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Wauw, echt een prachtkleurtje, dat had ik niet verwacht van dit merk! Ik geloof dat ik dit merk ook wel eens bij de Budget Store heb zien staan, misschien dat ik binnenkort maar eens een kijkje neem… Bedankt voor de tip!

   
 2. says

  Oh wat een mooi kleurtje en de dekking is wel heel goed zeg! Gelukkig is het merk in mijn buurt te koop maar ik durf nooit de lichte kleurtjes kopen, meestal dekken die niet goed maar als ik dit zie, wauw :p

   
 3. Lisa says

  Ik ben ook al zo lang op zoek naar zo een kleurtje ! Maar meestal moet je dan al 4 a 5 lagen op doen omdat die niet dekt, maar ik zal voor deze gaan kijken hij is super mooi !

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge