Nail it Sunday: Chocolate Nut

choco6

Of ik er nu aan wil geloven of niet, de herfst is dichtbij. En hoewel ik echt een zomers typje ben, vind ik de herfst ook wel zijn charmes hebben. In huis is het dan super coozy met dekentjes en warme chocolade melk. En ik kan weer helemaal los gaan op mijn geliefde aardetinten als het op outfit-combinaties aankomt.

Met het bovenstaande ingedachte plaatste ik deze Sally Hansen Xtreme wear lak in de kleur Chocolate Nut in mijn mandje. Bruin is toch wel een ‘gouwe ouwe’ als het op herfstkleurtjes aankomt.

Choco1

En dit is niet zomaar bruin, nee dit is Chocolate Nute bruin oftwel chocolade bruin! Toch twijfelde ik even wat ik heb nooit eerder echt bruine nagellak opgehad.

choco2

Als ik de flitser aan gooi is dit hoe Cholate Nut eruit ziet. Eerder burgundy, rood-ish dan bruin. Ook mooi maar niet accuraat want zo ziet het er niet uit in real-life.

choco3Het is een hoogglans bruin lakje met hele fijne goude shimmer. Het lijkt net of je vloeibare chocola op je nagels hebt #nomnom. Sally Hansen had geen betere naam kunnen verzinnen of..nou, ja Nutella :D Een lakje om je nagels bij af te likken.

 

Sally Hansen Xtreme wear Chocolate Nut kost €1,00 en is bij action te koop.

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge