Nail it Sunday: Essence if i where a boy

Essence if i where a boy1

Sinds vorig jaar zomer ben ik dol op lila/lilac en alles wat er op lijkt. Een mooi, zacht, lief kleurtje dat subtiel (van je nagels af) knalt. Je kan er paars  in terugzien maar ik zie er vooral verschillende tinten blauw in. De naam van het lakje van vandaag is zeer toepasselijk, if i where a boy!

Essenceifiwhereaboy3

Essence Colour & Go blijft me verassen. Ze weten altijd de leukste kleurtjes in hun collectie te verwerken. En deze ‘baby’ is een one time miracle. Eén lakje met de perfecte kwast van Essence en je nagel heeft een volledig dekkende laag nagellak.

Essenceifiwhereaboy2

Deze pastel blauwe kleur is als je het mij vraagt echt schitterend. Ik heb zo een zin in de mooie lente dagen als mijn nagels in het zonnetje bewonder. Het ziet er zo heerlijk fris uit.

ifiwhereaboy4Ik heb een behoorlijk stash als het op nagellak aankomt. En daarom heb ik iedere week wel een nieuw lakje op mijn nagels. Maar, ik ben me toch dol op dit lakje! Ik zie Essence ‘If i Where a Boy’ wel vaker op mijn nagels verschijnen dit voorjaar.

 

Essence color & go if i where a boy kost €1,69  is o.a. hier te koop

Welk kleurtje heb jij op je nagels?

 

Comments

  1. says

    Oeh dit is een heel mooi kleurtje! Die ga ik aanschaffen. Ik zoek namelijk nog een mooi lichtblauw kleurtje. Ik heb nu alleen donkerblauw. Dat is niets voor in het voorjaar. Ik heb nu NIETS op mijn nagels! Shame on me ;-)
    Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Zaterdag 21/3My Profile

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge