Essie Lil Boa Beep – Glansend zilver

Essie Zilver

Ik wil al een tijdje met regelmaat artikelen posten. Dus ik heb besloten dat zondag vanaf vandaag ” nagellak zondag ” is. Een wekelijks terugkerende topic op Bestyoubeauty. Zondag is de dag dat ik hars, epileer mijn nagels lak etc. zodat ik fresh :D de nieuwe week in ga.

Vandaag heb ik mijn nagels in een trendy kleur van Essie gelakt. De Lil Boa Beep, in glansend mattelic zilver. Dit lakje heeft wat weg van O.P.I Push & Shove van de Gwen Steffani collectie die ik btw ook super mooi vind. Lil Boa Beep is een stoer lakje dat helemaal aansluit bij de mettalic trend van dit voorjaar.

Lil Boa Beep

Sinds ik de Essence gel nails at home set heb, combineer al mijn lakjes met de gel set. I just love the gel look en m’n lakjes blijven minimaal een week goed. Dat is tot nu toe altijd goed gegaan maar dit lakje wilde er niet aan geloven. Na de topcoat zag de nagellak er messy en niet cute uit.

Ik heb alles er weer afgepulkt en het vervolgens op de oude vertrouwde manier aangebracht (gel loos). Dat ging moeiteloos.

Wat me wel is opgevallen is dat je met dit soort mettalic lakjes het beste recht kan lakken. Als je een beetje schuin of scheef lakt zien je nagels er meteen slordig uit. Recht lakken kan voor mij best een opgave zijn maar de Essie nagellakjes zijn zo fijn dat het me makkelijk afging.

Wat vind jij van mettalic nagellak? 

 

Comments

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge