Review: Sleek GLO Highlighter

GoldDigga.jpg

Als het lekker zomerweer is (zoals het de afgelopen dagen is geweest :D ) dan pas ik niet alleen mijn kleding en nagellak hierop aan. Mijn make-up moet er ook aan geloven. Ik ga dan graag voor een mooie sunkissed, glowy, bronzed look. Lekker toepasselijk!

Een paar maandjes geleden kocht ik de Sleek GLO Highlighter met de zomer in gedachte. Ik heb al een aantal producten van Sleek in m’n stash en ik kan je vertellen, ik vind het een geweldig merk!

golddigga3

De GLO highlighter van Sleek doet me een beetje denken aan de immens populaire Shimmer brick van Bobbi Brown. Het bevat ook highlighters die overlopen van licht naar donker.

gold4.jpgDe pigmentatie is perfect voor een highlighter niet te overheersend maar wel aanwezig. De eerst kleur zie je niet echt op de foto omdat het zowat dezelfde kleur als mijn huidskleur is.

De eerste 3 tinten gebruik ik voor een everyday look. De laatste twee zijn wat heftiger en deze laat ik dan eerder terugkomen in een look voor een speciale gelegenheid. Als ik voor de sunkissed look ga, dan gebruik ik de GLO highlighter ook als oogschaduw. Dit brengt de look heel mooi samen.

Sleek GLO face & body highlighter is in 3 verschillende kleursamenstellingen te verkrijgen. Ik heb gekozen voor de variant Gold Digga 505 deze is o.a. hier te koop en kost €10,-.

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge