Review: Primark Brons Blush

PriBlush1.jpg

Blush heb ik in veel kleuren maar niet in brons/bruin. Toen ik in de Primark deze blush spotte was ik dan ook erg benieuwd. 

De verpakking ziet er leuk uit. Daar ben ik nogal gevoelig voor, wanneer dit het geval is pak ik iets sneller mee hihi.

Priblush2.jpg

Hierbij de ingrediënten van de blush. Ik moet zeggen dat ik hier meestal niet op let bij blush. Maar deze keer valt het me op dat er behoorlijk wat parabenen in zijn verwerkt hmmm.

Priblush3.jpg

Het doosje van de blush is simpel-lak-zwart met in het midden een transparante klep. Het voelt best stevig en lijkt van prima kwaliteit.

Priblush4.jpg

De blush is goudbruin van kleur. Met heel veel shimmer! Ik heb de blush getest op mijn wangen maar dit valt tegen mijn huidskleur helemaal weg. Het enige wat met het oog te zien is zijn de shimmers.

PriBlush5.jpg

Dan maar een swatch op mijn arm. Hier is het duidelijk dat de blush bijna dezelfde tint heeft als mijn huidskleur. Geen succes als blush voor mij maar op een lichtere huidskleur zou het heel mooi kunnen staan. Ik zal de blush eerder gebruiken als highlight en oogschaduw.

Deze blush kost €3,00 en is bij Primark te koop.

 

Comments

 1. says

  Elke keer als ik dit soort reviews lees over Primark, baal ik als een stekker dat er in Utrecht geen eentje zit….Ik vind het een heel mooie tint, maar wel zonde dat hij voor jou niet echt geschikt is als blush…maar als highlighter zou hij inderdaad ook goed dienst kunnen doen…
  Ik moest wel lachen over dat gevoelig zijn voor de verpakking, ik heb dat ook best erg, het kan mij in elk geval wel altijd een extra duwtje geven iets te kopen…

  groetjes Petra
  Petra onlangs geplaatst…Max & More, brown eyes 12 tinten palette…My Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge