Review: liquid satin blush

Satin7.jpg.jpg Het lijkt erop dat er van ieder make-up product een liquid variant is. Vandaag review ik de vloeibare satin blush van catrice in de kleur ‘Light my fire’. Ik vind het altijd spannend als ik een voor mij ‘nieuw’ product test.
satin2.jpg

De satin blush is verpakt in een grijs/zilver plastic tube. Wanneer je er een klein beetje druk opzet komt de blush uit een klein gaatje. Deze vloeibare satin blush bevat 15 ml aan product.

satin3.jpg

De substantie is eerder creamy dan vloeibaar. Het voelt ook heel licht aan. Het is een mooi intense roze kleur.

satin4.jpg

Het pigment is goed, heel erg goed. Zo goed dat je er makkelijk teveel van aanbrengt en er als ‘pipo’ bij loopt. Enige voorzichtigheid tijdens het aanbrengen is dan ook een vereiste.

satin5.jpg

Hier is het resultaat te zien. Ik heb echt een mini puntje met mijn vingers gedept op mijn jukbeen. Persoonlijk hou ik niet van opvallende blush. Maar met deze blush kan je verschillende kanten op. Breng je iets meer blush aan dan kan je een mooie dramatische look creëren. Met een klein beetje blush creëer je een zacht blozend effect.

Catrice Satin Blush C01 Light My Fire kost €3,99 en is o.a. hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Het is sowieso al een prachtige kleur maar volgens mij moet je inderdaad goed uit kijken hoe veel je aan brengt. Je hebt het mooi en subtiel gedaan x

   
 2. says

  Ik heb deze ook! Ik vind het een supermooi kleurtje, maar gebruik hem bijna nooit omdat je zo voorzichtig moet zijn bij het aanbrengen! Ik heb ook erg veel moeite om het product uit de harde verpakking te duwen…
  Lindsay onlangs geplaatst…Mijn summer essentialsMy Profile

   
 3. says

  Het ziet er supermooi uit, maar toch denk ik dat ik het zelf niet snel aan zou schaffen….ik ben een beetje een lomperdje op dat gebied en zou dus echt veel meer gebruiken, dan mooi was, maar zou wel pas dat beseffen als het er al opzit….Aan de andere kant, moet ik het misschien maar eens kopen en ermee aan de slag gaan….het ziet er wel heel erg mooi uit…
  Petra onlangs geplaatst…Essentiel, Een heldere blik…… E.L.F oogschaduw…My Profile

   
 4. says

  Ik vind zulke kleuren echt prachtig! Alleen niet zo snel voor mijzelf. Ik vind het jou wel heel mooi staan! Verder heb ik ook niet echt zulke blushes goed kunnen gebruiken(Goed getest). Misschien snel toch maar weer even proberen.
  Mattania onlangs geplaatst…Make up Forever Aqua browMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge