Review: Liptint Are you Red-y ?

liptint1.jpg Mooie lippies ik blijf het kopen. Lippies oftwel lipstick, lipgloss, liptint, lipbalm alles wat je op je ‘lippies’ kan aanbrengen. Onlangs heb ik mijn stash weer aangevuld met een lippie, een liquid liptint van Catrice om precies te zijn.

Ik vind deze liptint er best sjiek uitzien. De zilveren letters met donkere rode liquid achtergrond afgemaakt met een zwarte hoog glans dop. Het lijkt op de verpakking van een lipgloss maar dan iets aparter.

liptint2.jpg

De kleur van de vloeibare liptint oogt wijnrood. Een mooi diepe kleur. De applicator is een zacht borsteltje die de tint goed absorbeert en makkelijk overbrengt op de lippen. Deze liptint is een op water gebaseerde formule verijkt met hydraterende glycerine waardoor het ultra licht aanvoelt maar toch de lippen voedt.

tint6.jpg

Hier zie je het resultaat. De liptint heeft mijn lippen een tint of twee, drie donker gemaakt maar op een subtiele manier. Het kan nog donkerder maar hier heb ik één laagje liptint aangebracht. Hoe vaker je de liptint aanbrengt des te intenser het resultaat.

Catrice LQUID Lip Tint 030 Are You RED Y? kost €3,99 en is o.a. hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Dat ziet er heel mooi en zo licht uit!
  Wat staat zo een lichtte kleur mooi bij je.
  De verpakking is vernieuwd en valt heel goed op.

  Happy Friday Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

   
 2. says

  Wat een mooi effect! Ik baal meestal wel, dat die glosjes op een gegeven moment zo vies worden. Dan gaat de gloss aan de zijkant van het flesje/tube enzo zitten..en voor ik het weet zit al mijn make-up eronder..hahahha..Lip stick is bij mij veiliger. Maar wat een mooi kleurtje!!..
  kelly onlangs geplaatst…Vrije WoensdagMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge