Ondekt: Poederkwast & Lashes

Poederkwast & Lashes

Afgelopen zaterdag had ik een kinderfeestje. Mijn nichtje van zes was jarig. Op die leeftijd is het nog lekker makkelijk cadeautjes voor ze te kopen. Ik ben de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel in gedoken en voor ik het wist was ik goed geslaagd.

Onderweg naar de kassa liep ik langs een schap die mijn aandacht trok. Ik kan je vertellen dat ik al jaren niet echt meer geïnteresseerd ben ik speelgoed lol.

Dit schap in de speelgoedwinkel Intertoys was gevuld met make-up! Eerst dacht ik nog dat het speelgoed make-up was maar toen ik goed een kijkje nam zag ik dat het gewoon echte make-up was!

DSC04220

Het eerste wat ik zag is deze super zachte poederkwast. Ik kon mijn ogen niet geloven! En dat voor maar €1,59.

DSC04222

De poederkwast heeft witte lange haren met roze gekleurde puntjes.

DSC04225

Het volgende wat ik spotte waren deze nep wimpers. Ze zien er mooi vol uit maar niet te onnatuurlijk. Ik heb laatst de lashes van action uitgeprobeerd  maar die vond ik maar niks. Deze lashes kosten €0,99.

Een beetje raar beauty items scoren in een speelgoedwinkel. Maar nu ik het heb ontdekt.. krijgt m’n nichtje wellicht vaker een cadeautje wanneer ik een excuus nodig heb om in de intertoys te snuffelen :p

 

 

Comments

 1. Anoniem says

  Nou, ga je de winkel in voor een ander en ga je iets met jezelf naar buiten. Haha.

  Ps. Er is momenteel weer een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

   
 2. says

  Haha, wat grappig dat zou je niet verwachten! Misschien wel van die baby make-up, maar die kwast ziet er gewoon goed uit! Leuke blog heb je, ik volg je xxx

   
 3. says

  Apart dat je dat nu kunt halen in een speelgoedwinkel! Nooit gedacht dat dat echt was, ik dacht: “Dat is van die Barbie make-up, die ik vroeger had.” Haha! Wel leuk om een keertje te gaan kijken, want ik zag dat ze ook best leuke tasjes hadden (heel ernstig dit, haha).
  Kimberley onlangs geplaatst…Wat een dramaMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge