Lilac ooglook met W7 in the buff & Max

Lilac ooglook

Pastel blauw, licht paars, lila of lilac. Laten we het houden op een lichte paars tint. Deze kleur is voor mij het ‘IT’ kleurtje van dit seizoen. Wat eigenlijk wel apart is want ik ben geen fan van de kleur paars. Maar deze tint vind ik in één woord… GORGEOUS!

Set van 4 op 16-04-14 om 13.56 #3

De ooglook heb ik gemaakt met 2 paletten. W7 in the Buff en Max baked eyeshadow van de Action. Op de bovenstaande foto heb ik de eerste vier kleurtjes gebruikt van het in the Buff palette. Ik moet er trouwens wel even erbij vermelden dat deze W7 palette toch wel wat fall-out heeft, dat is wel een minpuntje.

w7 in the buff

Eigenlijk was ik al tevreden met deze look. Ik hou van nude tinten en een neutrale look. Ik creëerde een goud/camel achtige eye-look waar ik helemaal blij mee was. Maar toen ik de foto zag vond ik het toch iets te standaard.

Set van 4 op 16-04-14 om 14.17 #3

Ik ben daarom weer terugkeert naar mijn oogschaduwpaletten om een kleurtje uit te zoeken die de look een ‘pop’ kan geven. Na wat snuffelen koos ik voor de paarse kleur van het Max palette. Deze komt toevallig heel mooi lilac uit op mijn oogleden.

Set van 4 op 16-04-14 om 14.27 #8

Dit voegt wat fleurigheid toe die ik miste. Het is geen opvallende ooglook geworden want dat wordt gauw to much bij mij. Eerder een subtiele look met een splash of liliac.

W7 in the Buff is o.a hier te koop voor €6,95 & Baked eyeshadow van Max is bij de Action te koop.

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge