Face form: contouring & blush palette

Faceform

Ken je dat? Uit het niets herontdek je iets in je make-up stash. Dat heb ik met de Face Form palette van Sleek. Ik heb deze geweldige blush en contouring maanden lang, links laten liggen. Ik had er totaal geen oog voor.

Tot voor kort. Ik was aan het rommelen in mijn ladenblok, opzoek naar een rose gouden blush. En ik bedacht me dat ik de super populaire rose gold blush van Sleek zou moeten hebben. Dat bleek ook zo te zijn.

DSC04256

De blush zat verscholen in een Sleek palette. De palette is verpakt in een mooie strak doosje. Het is matt met de letters Sleek in glans. De palette bevat een spiegel, bronzer, highlighter en blush.

DSC04257

Over de highlighter ben ik echt laaiend enthousiast. Het effect is prachtig, ik gebruik het tegenwoordig dagelijks op de brug van m’n neus. Ook de blush is prachtig het is een mooi rose gouden blush met gouden shimmers. De bronzer is geen hit voor mij. Ik ben van mezelf als een gebronsd type en zoals je op de bovenstaande foto misschien kan zien, is de bronzer niet te zien. DSC04275

Deze palette is in vier varianten te koop: dark,medium, fair & light. Ik heb gekozen voor de fair om de rose gold blush die hierin zit. Iedere variant is weer anders samengesteld.

De Face Form palette van Sleek kost €12,95 en is o.a hier te koop.

 

Comments

  1. says

    Ik heb nog zitten denken of ik deze zou bestellen en heb het uiteindelijk niet gedaan, aangezien ik de Rose Gold blush al los heb, maar de highlighter vind ik ook wel erg mooi en de bronzer zal voor mijn lichte huid misschien juist weer goed zijn!
    Kirsty onlangs geplaatst…Very Inspiring Blogger AwardMy Profile

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge