Eyeliner trillende hand oplossing

Eye-liner
Een vaste hand komt heel goed van pas tijdens het opmaken. Je kliedert minder met mascara en je eye “linen” met liquid eye-liner is geen onmogelijke klus. Ik zal je meteen laten weten dat ik niet een van de gelukkigen ben. Sterker nog ik heb zo een trillende hand dat zelfs mijn wimpers krullen heel pijnlijk kan zijn (bibber, de bibber) lol.

Veelvuldig oefenen, met liquid eyeliner wilde maar niet werken & believe me i tried. Soms moet je ook gewoon toegeven dat je iets niet kunt. Dit wilt niet zeggen dat je opgeeft want dat lijntje zal er komen ook. Maar dan met een alternatieve route zoals we dat op de weg ook kennen. Het is meestal een om weg maar uiteindelijk kom je er wel.

Dat m’n hand bibbert als een opoe daar ben ik onderhand al aan gewend. En daarom heb ik een 3 stappen techniek voor eye-liner bedacht. Persoonlijk ben ik helemaal weg van de cat-eye. Ik heb grote maar ronde ogen. Met eyeliner kan ik mooie amandelvormige ogen creëren. Maar dan moet ik eye-liner wel aan kunnen brengen. En dat doe ik zo:

3 stappen eye-liner techniek

Stap 1: Breng met een scherp geslepen eye-liner potlood streepjes aan op je wimper lijn en verbind deze met met elkaar.

Set van 4 op 04-01-14 om 20.26 (compilatie)
Stap 2: Als je graag een wing hebt maak je de wing met een eye-liner pen en kleur met deze pen voorzichtig de potlood streep in.
Eye-liner pen
Stap 3: Pak een wattenstaaf maak deze vochtig en trek in een vloeiende beweging vanaf je ooghoek tot je wing over de bovenste rand van eye-line.
Wattenstaaf
Voila nu heb je eye-liner netjes en wel aangebracht terwijl je waarschijnlijk dacht dit niet te kunnen! Niets is onmogelijk ladies neem dat aan van deze bibberende opoe :)

Weet jij makkelijk eye-liner aan te brengen?

 

Comments

  1. says

    Handige tips! Zelf heb ik gewoon jaren moeten oefenen en een dikke vette haat-liefde verhouding met eyeliner. Ik zorg in ieder geval dat ik wattenstaafjes in de buurt heb!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge