Creme concealer zonder foudation

concealer.jpg

Mijn make-up routine is iets wat ik aan blijf passen. Ik voeg nieuwe producten toe maar ik verwijder ook items uit mijn routine. Onlangs heb een essentieel item verwijderd uit mijn daily routine. Niet zomaar een make-upje.. maar iets wat ik zag als de basis van make-up.

Drie keer raden… foundation! Iets wat ik zag als primair make-up. Een make-up look zonder foundation, dat kan niet. Dat is wat ik dacht maar daar denk ik nu heel anders over. Want waar gebruik je foundation eigenlijk voor? Het creëren van een egale huid, toch? Maar als je al een redelijk egale huid hebt, waar gebruik je het dan voor?

Just because.. was mijn antwoord. Deze epiphany heeft er voor gezorgd dat foundation is gedegradeerd van het everyday bakje naar de zo-af-en-toe lade. Ik ben er ook achter gekomen dat je concealer ook heel goed te gebruiken is zonder foundation. Een creme concealer volstaat prima om mijn redelijk egale huid, om te toveren in een stralende egale huid.
w7

Ik ben wel echt te spreken of het merk w7. Ik heb verschillende merken concealer in mijn stash maar ‘Hide it’ van w7 is wel echt mijn favoriet.

conceal it

De creme concealer dep ik met een make-up spons voorzichtig onder de ogen.  Hierdoor verwijder ik het product niet maar laat ik het wel goed intrekken.

Concealer zonder foundation.jpg

Concealer gebruik ik wel altijd in combinatie met bronzer. Dit is om lichtval en schaduw in het gezicht te accentueren. Hier is helemaal geen foundation voor nodig.. kan mijn huidje ook lekker op adem komen.

 

Hoe vaak gebruik jij foundation?

 

 

Comments

 1. Es' says

  Ziet er goed uit! Handige tip, concealer kan wonderen verrichten, alhoewel ik het zelf nog niet gebruik.
  XOXO Esmee

   
 2. says

  Handig dat dit voor jou fijn werkt. Zelf gebruik ik wel foundation, maar dat komt omdat ik een beetje een rode huid hebt. Dit vind ik niet zo mooi, en bedek ik dan wel. liefs x

   
 3. says

  Ziet er goed uit! Ik heb een mooie huid van mezelf en heb altijd voldoende aan een beetje dekking. De face en body foundation bevat al genoeg dekking voor mijn gezicht. Maar waarom ik nog foundation draag? Ik draag foundation omdat het niet altijd om de dekking gaat maar vaak ook je gezicht een bepaalde glow geeft, en dat vind ik zooo mooi. Maar je hebt gelijk, vaak is foundation onnodig. Daarom gebruik ik soms een BB Cream, ook heel fijn! Ik vind dat jouw gezicht weinig dekking nodig heeft. Je komt heel spontaan bij mij over, dat vind ik mooi aan mensen. Zoiets zit in je en kan je niet voor elkaar krijgen met make-up. :)
  Asmae onlangs geplaatst…TREND: ZILVEREN STATEMENT KETTINGMy Profile

   
 4. says

  Ik gebruik eigenlijk nog elke dag foundation, ik vind me zo ‘naakt’ zonder. Maar ik heb wel last van pigmentvlekjes dus dan zou ik overal concealer moeten gebruiken ;) fijn artikel
  Griet onlangs geplaatst…Pin Up LookMy Profile

   
 5. says

  Ik gebruik eigenlijk vrijwel dagelijks foundation, of in ieder geval een BB-cream. Ik voel me zo kaal zonder, en mijn huid is nu eenmaal ook niet het beste helaas.
  Maar als ik niet echt plannen heb gebruik ik ook wel eens alleen mijn concealer, ik gebruik deze van Ganier in de lichtste kleur.
  Jill onlangs geplaatst…ELF Lipstick Natural Nymph – ReviewMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge