Budget angled Brush

Budget angled brush
Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede maar budget angled brush. Ik wil er eerst mee stoeien en goed uitproberen voordat ik een duurdere variant aanschaf. Dat heb ik eigenlijk met alles wat make-up betreft. Ik probeer het het liefst eerst budget uit en koop vervolgens de duurdere versie.

Kabuki brush

Soms is de budget versie zo goed dat je niet eens meer omkijkt naar de duurdere versie. Dat heb ik bijvoorbeeld met de Essence kabuki brush. Ik hoorde zoveel lovende dingen over de kabuki brush.

Ik stond dan ook op het punt om deze online te bestellen. Maar toen zag ik in de schappen van de Essence een lief zwart paarse brush staan. De Essence kabuki brush is zooo zacht en geweldig in gebruik.

Terug naar de angled brush. Handig voor het aanbrengen van bronzer, het shapen en contouren van het gezicht. Deze brush is zelfs bij budget merken en winkels voor mij gevoel aan de prijzige kant. Ik heb verschillende varianten al een paar keer in mijn hand gehad maar op een of andere manier leg ik het ieder keer toch weer terug.

DSC03731

Tot dat ik eindelijk verder keek dan mijn neus lang is en deze angled brush van de Essence zag liggen! I know for a fact dat ik verzot ben op de kwasten van de Essencen ☺ en deze lag er waarschijnlijk al de andere keren dat ik kwam snuffelen ook al! Dit is echt een gevalletje soms is wat je wilt precies voor je neus maar kan je het gewoon niet zien.

Ik ben al helemaal in to het contouren en shapen en nu ik eindelijk een angled brush in mijn bezit heb…. oehh i’m gonna give you face honey yess :D

Alle gekheid op een stokje. Deze brush kost €2,89 en is te koop bij het Kruidvat

Wat is jouw favoriete angeled Brush?

 

Comments

  1. says

    Oehh die heb ik wel ‘ns vaker gezien ja! Hij lijkt me heel zacht inderdaad! Ik heb een angled brush van de Hema, maar ik wil graag eentje van Real Technique haha maar dat wordt even sparen helaas ;-)

     

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge