Beautyblogger musthave: w7 in the Buff

BBMH

Dit is de oogschaduw palette in the Buff van w7. Door beautybloggers gebombardeerd tot de dupe van de laatste Naked palette van Urban Decay. Voor dat deze palette was w7 een nogal onbekend cosmetica merk. Dat is nu wel anders.. de kracht van beautybloggers!

buff

Mijn verwachtingen waren torenhoog. Ik heb dit tinnen blikje op zoveel blogs gezien, dat toen ik het in de op=op winkel zag liggen, ik zonder om naar de prijs te kijken meteen naar de kassa rende. Nogmaals, de kracht van beautybloggers!

swatches

Ik helemaal happy alleen al, omdat ik deze ‘beautyblogger musthave’ in mijn bezit heb. De neutrale nude kleuren zijn helemaal mijn ding. Dat zit al goed. Nu nog even swatchen om de pigmentatie te checken. Hmm dat ziet er niet verbluffend uit maar wel redelijk. Een prima toevoeging aan mijn palette stash.

W7 in the Buff is o.a. te koop bij Op=Op voordeelshop en kost €6,95

 

Heb jij deze palette al kunnen scoren?

 

 

Comments

 1. says

  Heel toevallig kocht ik dit pallet zondag op de beautybeurs. Ik ben er echt super blij mee! Kan het niet vergelijken met naked, want die heb k nooit eten te bemachtigen, maar ik ben heel blij met de kwaliteit!

   
  • says

   Wat vervelend dat de dupe van eBay tegenvalt. Deze is helemaal niet korrelig en heeft prima pigmentatie. Echt een fijn palette :)

    

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge