Aprils Very Own: Beauty horoscope

Ram beauty.jpgApril is de maand van de Ram. Ik zelf ben een Ram jarig op 14 april. The first and the most Fierce zodiac sign, ook al zeg ik het zelf :) Ik had voor mijn gevoel ook echt geen ander sterrenbeeld kunnen zijn. Alles wat ik lees over de karaktereigenschappen van een Ram sluit naadloos aan bij mijn persoonlijkheid.

In de dagelijkse bla bla van de horoscopen geloof ik allang niet meer, als ik dat al ooit heb gelooft. Maar ik geloof wel dat er 12 soort karakters zijn die een verband hebben met je geboortemaand. Ik vroeg me af of ik me ook kon vinden in de beauty gewoontes van de typische Ram. Dit is wat ik hebben kunnen vinden..

Aangezien de Ram first en fierce is zijn we liever trendsetters en volgen we niet graag. Als je een Ram bent, afhangend van welke generatie, ben je waarschijnlijk één van de eerste die je haren stijl maakte met een tang of glitters op je wang smeerde of een Brazilian wax onderging. Je houdt van een krachtige bloemengeur als het op parfum aankomt. Ook ben je niet bang om met opvallende oogschaduw te experimenteren en je houdt van goed gevormde en verzorgde wenkbrauwen.

Aries beauty

Als het vuurteken dat je als Ram bent kan je niet wachten om aan iets te beginnen maar het ook daadwerkelijk afmaken is weer een ander verhaal. Het feit dat je gauw uitgekeken bent op dingen merk je terug in je beauty routine. Je koopt ieder nieuw product dat uitkomt, om het vervolgens heel snel zat te zijn. De onaangeraakte oogschaduw’s van het vorig seizoen en half gebruike lotions hopen zich op in je beauty hoekje.

Ondanks dat de cremetjes en shimmers waar je van houdt je helpen te stralen, komt je ware schoonheid van je spontaniteit en bereidheid te experimenteren. Je straalt met een sprankelende en zelfverzekerde energy dat op zich, een natuurlijke blush is.

Interessant ook dat lijkt weer goed aan te sluiten. Natuurlijk zijn er ook een paar punten waar ik mezelf niet helemaal in kan vinden maar het leeuwendeel komt toch echt overeen.

Ram Beauty Iconen:

Victoria Beckham
Kate Hudson
Cynthia Nixon
Sarah Jessica Parker

Geloof jij in Sterrenbeelden?

Zie bron hier.

 

Comments

 1. says

  Wat leuk! Ik ben ook een ram. Ja sommige dingen kloppen wel ;). Hihi! Zoals dat ik niet echt meega met de trends, beginnen/afmaken van dingen en ophopen van onopgemaakte producten! :-D

   
 2. says

  Geloven is een groot woord maar ik zie zeker wel overeenkomsten met mijn “gedrag” wat ik niet kan herleiden naar een ander sterrenbeeld.
  Vroeger las ik ze nog wel eens, nu ken ik mijn gebreken wel en probeer ik er aan te werken hahahah Yeh right!!!
  Joli onlangs geplaatst…Back 2 The 80tiesMy Profile

   
 3. says

  Ik ben zelf ook een ram, morgen jarig, maar ik geloof totaal niet in horoscopen e.d. Mijn idee is dan altijd: Hoe kunnen miljoenen mensen op de wereld dan ‘precies’ hetzelfde zijn? Door hoe de sterren staan? Nee. Maar ik vind het wel altijd grappig om te lezen :)
  Kimberley onlangs geplaatst…Wat een dramaMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge