Review: 2dlg voetverzorgingsset

voetverzorgingsset1 Voetjes krijgen behoorlijk wat voor hun kiezen, op dagelijkse basis. We sluiten ze urenlang op in krappe en soms zelfs puntige ruimtes (pumps). Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen.

Vandaag review ik een 2 delig voetverzorgingsset. Deze set bestaat uit een voetrasp en een eeltsnijder. Het mesje van de eeltsnijder is vlijmscherp. Het is heel belangrijk om deze voorzichtig te gebruiken.
voetverzorgings3

De rasp is aan de grove kant. Wat goed werkt om grove hielen te transformeren in gladde hielen. Let op: het is belangrijk om beide attributen op een vochtige huid te gebruiken. Nooit op een droge huid.

voetverzorgingsset2

Het gebruik gaat als volgt: eerst gebruik je de eeltsnijder (mocht het nodig zijn)  en dan rasp om de huid zacht te maken. Persoonlijk vind het een erg fijn setje. Ik gebruikte zelfs altijd de Pedegg om mijn voetjes ‘bij te schaven’. Maar echt glad maakt de pedegg mijn voeten niet. Terwijl dit setje mijn voeten echt gladjes achterlaat.

Dit voetverzorgingssetje kost €1,00 en is o.a. hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Ik ben niet zo voor eeltverwijderaars; het is namelijk erg goed om wat eelt te hebben, zeker als je graag wat op je blote voeten loopt! Als je teveel eelt weghaald kan het namelijk erg pijnlijk zijn om terug op blote voeten (of sokken) te lopen. Ik ben een voorstander van gewoon goed te smeren en af en toe een voetmaskertje te gebruiken :)
  Eva | Realitijd onlangs geplaatst…Sleek Au Naturel PaletteMy Profile

   
 2. says

  Uit eigen ervaring hoe scherp die dingen zijn en dat was niet heel erg prettig… grote .voorzichtigheid is dus echt op zijn plaats…( sindsdien kan ik trouwens best goed staand op een been, krachttermen laten horen)…een heel goed puimsteentje wil ook nog best wel helpen met gladmaken van de voetjes….een beetje extra afwerking dus.

  fijn artikel…
  Petra onlangs geplaatst…Max&More, Get the look, Nail stamps …My Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge