Maybelline Baby Skin tegen zichtbare poriën review

BabySkin
Hello lieve lezers! Ik was een paar dagen MIA maar ik ben weer waar ik hoor te zijn.. bloggende op bestyoubeauty :)

Het artikel van vandaag gaat over een nieuw product van Maybelline. Baby skin, instant pore eraser. De Baby Lips kennen we onderhand wel maar de Baby Skin is gloed nieuw. Het ziet er net zo adorable uit als de Baby Lips. Het tubetje is baby blauw met hot pink letters, love it!

Ik ben dol op Maybelline producten. Het is betaalbaar en doet bijna altijd wat het belooft. De Baby Skin doet de volgende belofte: een gave porie loze huid, baby skin. Wanneer ik BB Cream gebruik of de fit me stick dan ben ik altijd tevreden over de dekking en tint. Het enige wat ik wel als storend kan ervaren zijn de duidelijke grove poriën rondom m’n neus.

VBBBYSKN

Baby Skin biedt de oplossing. Een lichtgewicht primer die je poriën voor het oog laat verdwijnen. Het is een transparante substantie, vrij dik maar zacht en smeert zo soepel als boter. Je hebt maar een paar drupjes nodig om het over het gehele gezicht aan te brengen. Het heeft echt siliconen-gevoel waar mijn voorkeur naar uitgaat als het op primers aankomt.

Wat ik wel opmerkte als minpunt is dat de foundation iets meer uitgesmeerd moet worden wanneer je de Baby skin als basis hebt aangebracht.

INGBBYSKN

Only for adults haha leuk dat ze dat erbij zetten het ziet er ook te schattig uit! Persoonlijk vind ik Baby Skin een geweldige toevoeging aan mijn everyday make-up. Mijn poriën zijn duidelijk minder groot en mijn huid ziet er in z’n geheel veel gaver uit. Laat dit nu precies zijn wat ik miste in mijn make-up stash. Een betaalbare, fijn aanvoelende primer die mijn poriën minder groot er grof eruit laat zien. Het geeft je werkelijk waar een baby huidje! Hoe heb ik ooit zonder gekund?

Baby Skin is nog niet te koop in Nederland je kan het wel online bestellen.

Hoe ga jij om met grote poriën? 

 

 

Comments

 1. says

  Ik heb die vandaag bij een Engelse blogger zien passeren en bij haar leek het net of die getint was maar gelukkig zie ik bij jou dat het om een transparante primer gaat. Ik heb een hele tijd terug een primer van het merk No. 7 geprobeerd maar daar kreeg ik jammer genoeg puistjes van. Sindsdien heb ik er geen meer geprobeerd maar misschien moet ik me er toch nog maar eens aan wagen…

   
 2. Anoniem says

  Inderdaad jammer dat ie hier nog niet te koop is. Want na het lezen over dit product wil ik meteen naar de winkel rennen en uitproberen lol.

   
 3. FeliciaRDS says

  Ik ben benieuwd, mijn ervaring is wel dat producten waar groot ‘Porien vermindering’ en zulke uitspraken op staan, juist best aggressief zijn. Ik heb een best gevoelige huid, dus krijg ik vaak rode plekken. Ik gebruik nu een tijdje Purity made Simple van Philosophy. Echt een topper! Zachtere huid en puistjes verdwijnen.

   
 4. says

  Ik ben benieuwd, mijn ervaring is wel dat producten waar groot ‘Porien vermindering’ en zulke uitspraken op staan, juist best aggressief zijn. Ik heb een best gevoelige huid, dus krijg ik vaak rode plekken. Ik gebruik nu een tijdje Purity made Simple van Philosophy. Echt een topper! Zachtere huid en puistjes verdwijnen.

   
 5. says

  Mijn poriën rond mijn neus zijn echt verschrikkelijk! Ik gebruik de Tea Tree Pore Minimiser van TBS en die werkt wel goed vind ik :) Deze ziet er inderdaad erg schattig uit, al gebruik ik niet echt een primer…

   
 6. says

  Hee ,

  Wie wil dit product heel graag hebben stuur even een mailtje naar info@beautyinone.com

  In de zomer ga ik naar Miami en ga ik producten uit Amerika inkopen voor mijn webshop die ik dan ga openen?
  Wie heeft er interesse in dit product of nog in een ander product uit Amerika?

   
 7. says

  Als jullie geintereseerd zijn in EOS lipbalms voor 8.50 dan ook even graag een mailtje naar info@beautyinone.com want Wij bieden ze het goedkoopstaan incl verzendkosten de andere sites beginnen bij 10 euro met verzendkosten wij voor 8,50 met verzendkosten

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge