Review: best geteste Day Cream Lidl!

Q10.jpg

In de auto, op de radio538 hoorde ik een leuk nieuwsbericht. Er zijn namelijk verschillende anti-rimpel crèmes getest zijn en de goedkoopste is als beste uit de test gekomen. Daar had ik wel oren naar.

Blijkt dat de anti-rimpel crème van supermarktketen Lidl de beste anti-rimpel crème is. Op de tweede plaats eindigt Hyaluron-Filler van cosmeticamerk Eucerin, die ruim 29 euro voor 50 ml kost en daarmee tien keer duurder is dan de crème van Lidl.

Lidl zegt niet: rimpels te kunnen laten verdwijnen. Op de verpakking staat duidelijk dat het bestaande rimpels minder doet lijken en nieuwe rimpels voorkomt. De crème bevat onder andere E exclusieve, werkzame stof Lifton, vitamine-complex en UV-bescherming en extra hoog Q10 gehalte, vitamine A en E. De créme ruikt fris, beetje citrus achtig en trekt goed in.

Q101.jpg

De verpakking bestaat uit een plastic deksel en een glazen potje. Prima verpakking voor een budget product.

Q103.jpgZelf heb ik (gelukkig) nog geen rimpels. Maar preventief smeren met het beste crèmetje doe ik maar al te graag. Lidl bewijst maar weer dat de prijs van een product niet persé weggeeft of het een goed product is of niet.

Q10 anti-wrinkle day cream Cien bevat 50 ml product en kost maar €2,99

 

 

Comments

 1. says

  Ik heb ook al gelezen dat de crèmes van Liddl echt noet slecht zijn! Mijn mama had ze ook altijd in haar kast en ik moet zeggen, ze heeft nog maar weinig rimpels voor haar leeftijd :D dat kan ook kn de genen zitten (dat hoop ik in ieder geval!)

  X Sara
  Sara – Window On My Wardrobe onlangs geplaatst…Dreaming Of SummerMy Profile

   
 2. says

  Klinkt fijn! Dat hoor ik wel vaker.. Dat het goedkoopste de beste is. Zo hoorde ik dat laatst ook met koningsdag over de tompoucen (heel iets anders). Die van de Lidl ook waren de beste, en de AH het slechts dan ofzo.. haha!
  Kim onlangs geplaatst…OPI Shatter The ScalesMy Profile

   

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge