Budget beautybox tip!

VipboxBYB

Weet je wat ik een leuk concept vind? De beautybox! Je betaald een klein bedrag en ontvangt daarvoor een boxje vol leuke beauty producten. Wat een geweldig idee.

De afgelopen tijd reizen de beautyboxen als paddestoelen uit de grond. Met als populairste volgens mij de glossybox. Hoewel ik er echt weg ben, had ik er tot voor kort geen persoonlijke ervaring mee. Ik vond het kiezen zo moeilijk waardoor ik maar blijf vergelijken.

Zoals ik al zei tot voor kort want ik heb afgelopen weekend mijn eerste beautybox ontvangen! Wil jij weten welke dat is klik dan om verder te lezen.

vip-box

Vijf euro voor een beautybox ik kon mijn ogen niet geloven. Het is dan wel een introductieprijs voor de eerste box maar alsnog een koopje. Mocht het niet bevallen dan annuleer je gewoon het abonnement. Op 12 dec ’13 plaatste ik mijn bestelling op vipbox.nl.

Voor de bestelling maak je ook meteen een account aan. Hier zie je de leveringsdatum en kan je het abonnement annuleren. Hier ging het een beetje mis bij mij. Ik zag als leveringsdatum 13 december staan. Dat is snel, was mijn gedachte maar als het er staat dan zal het ook wel zo zijn.

De volgende dag en dagen geen box. Na een bericht achtergelaten te hebben op hun facebook bleek de datum niet te kloppen. Ik kon de box in de tweede week van januari verwachten, bummer!

Dat klopte, de box lag 10 januari in mijn brievenbus (ja hij past in de brievenbus). Al popelende maakte ik de box open. Hieronder zie je de inhoud.

 Inhoud vipbox

Ik ben er zeer blij mee. Het zijn weliswaar geen bekende merken maar ik weet met ieder product wel raad hihi. De totale box zou een waarde hebben van 50 euro moeten hebben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen 50 euro voor neer zou tellen. Maar voor 5 euro is deze box een echte aanrader.

Op welke beautybox ben jij geabonneerd?

 

Comments

  1. says

    Het lijken wel leuke producten te zijn. En ook interessant dat het geen bekende merken zijn; wie weet ontdek je wel verborgen pareltjes? Ik heb zelf nog geen beautybox gekocht omdat ik het geld liever gebruik om spulletjes te kopen waarvan ik zeker weet dat ik ze ga gebruiken.

     
  2. says

    Leuke box! Toch ben ik zelf niet zo van de boxen na één slechte ervaring. Bovendien zitten er vaak producten tussen die ik toch niet gebruik.

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge