Vergeet ombre! “Sombre” is de nieuwste haartrend!

ombre2sombre.jpg

Ombre haar ken je vast wel, de super populaire haartrend van de afgelopen jaren. Maar de alom geliefde ombre moet dit voorjaar plaats maken voor sombre! Nee, geen duf somber kapsel zoals de naam een beetje doet denken..

evo ombre.jpg

Het begon in 2012 met de dip-dye. De punten in een meestal felle of pastelkleur. Hierna in 2013 de natuurlijkere versie ombre, donkere kruin en lichte punten. De huidige trend is sombre een mooie subtiele versie van de ombre look.

Pinombre.jpg

Een ombre kan je -met een beetje handigheid- nog zelf klaren: punten een pak lichter dan de rest van je haar en klaar. De sombre werkt met veel meer verschillende nuances: het pallet blijft binnen 1 kleur, maar in verschillende tinten die elkaar opvolgen voor een geleidelijke overgang van donker naar steeds lichter.

Wat vind jij van de sombre haartrend? 

 

Comments

 1. says

  Heel mooi die nieuwe look, wat subtieler dan de gewone Ombres, al vond ik dat wel echt een leuke trend! Blij dat die look dan nog niet helemaal weg is :)

   
 2. says

  Ik vind het echt spectaculair hoe ik altijd mee ben met deze trends, zonder er zelfs iets voor te doen. Met de Ombré was ik mee doordat ik mijn haar had gekleurd en deze kleur me helemaal niet beviel. Ik liet het uitgroeien, het bleekte aan de zon en voila, daar had ik mijn natuurlijke ombré. Ik besliste mijn haar niet meer te kleuren, heb ik ondertussen al 2 jaar niet meer gedaan.

  Onlangs liet ik een immens stuk van mijn haar afknippen, waardoor ik nog maar een beetje van die ombré overhield. Deze is terug een stuk subtieler geworden, waardoor ik nu een soort sombré heb. Ongelooflijk :D Ik wist niet eens dat het een nieuwe trend was.
  Tiffany onlangs geplaatst…Quote Of The WeekMy Profile

   
 3. says

  Leuke post! Ik ben nooit volledige fan geweest van Ombré, was beetje te opvallend en trendy voor mijn smaak, maar de sombré is wel helemaal mijn ding. Ziet er veel natuurlijker en mooier uit!
  Sophie onlangs geplaatst…Mis(s) koopMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge