Review: Aunt Jackie’s Oh So Clean!

Aunt1 Als je bestyoubeauty al een poosje volgt dan weet je dat ik het no-poo regime aanhoud. Oftewel ik gebruik(te) geen shampoo. De doorsnee shampoo bevat namelijk behoorlijk agressieve ingrediënten die bedoeld zijn om je haar grondig te reinigen. Het reinigt je haar dusdanig dat zelfs goede olie-een worden geëlimineerd. Wat maakte dat mijn haar droog, stug & pluizig achterblijft na zo’n wasbeurt. 

Daarom besloot ik geen shampoo meer te gebruiken. Als je siliconen & parabenen in haar producten vermijd dan was je je haar heel makkelijk schoon met warmwater en conditioner. Dit ging een hele poos goed. Maar in mijn haar routine vind ik het fijn om argan & kokosolie te gebruiken als hot-treatment. Dit moet ik er wel weer uitwassen na de treatment wat knap lastig is zonder shampoo.

Daarom besloot ik opzoek te gaan naar een shampoo zonder agressieve/uitdrogende ingrediënten. Deze vond ik in de toko, Aunt Jackie’s Oh So Clean! Het is sulfaat-vrij, parabeen-vrij, mineraalolie vrij & petroleum-vrij. Maar bevat een hele hoop goede ingredienten waaronder olijfolie & sheabutter.

aunt2 Tijd om te testen! Het ruikt heerlijk naar aardbei. Het is een oranje/gelige substantie die je makkelijk aanbrengt. Tijdens het wassen viel me op dat de shampoo niet schuimt. Wat ik prima vind. Wel reinigt de shampoo erg goed. Mijn haar voelde na het uitspoelen schoon en zacht aan.

aunt3Wat vind ik dit een geweldig product. Het meest opvallende is dat het mijn haar veel minder inkrimpt naar het gebruik van deze shampoo, wow! Een probleem waar veel krullenbollen mee te kampen hebben, dag 1 na het wassen. Ook voelt het haar lekker licht aan terwijl het veel volume heeft. Ik zeg, top product!

Aunt Jackie’s Oh so Clean! kost €8,00 en is o.a hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Oh eindelijk iemand die niet klakeloos troep in zijn haar stopt en dan roept, van het maakt me niet zoveel uit wat er in mijn shampoo verwerkt zit! Dat slaat alles, gelukkig kijk jij er heel wat realistischer tegen aan! Kan me er echt heel erg aan irriteren wanneer men daar dus niks om geeft maar zich wel afvraagt waarom het haar niet gezond is of goed groeit. Ik vind de naam zo leuk haha! En ik zie shea boter en fijne oliën ik ga zeker even kijken naar dit product! Bedankt
  Yudeska onlangs geplaatst…Healthy People Tropical twist & KokoswaterMy Profile

   
 2. says

  Ik ben niet zo heel erg thuis in de parabenenbusiness en zo, maar ik hoor er toch steeds vaker negatieve dingen over. Ik heb laatst een keer alleen conditioner gebruikt, maar dat vond ik eigenlijk niet zo’n fijne oplossing. Deze shampoo is dat misschien wel. Goede tip.
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Week 36My Profile

   
 3. says

  Bedankt voor de review.
  Ik gebruik alle producten van Aunt Jackie’s, op deze na. Ik gebruik namelijk ook geen shampoo om mijn haar te wassen and don’t get me started about shrinkage. Ik heb mega shrinkage hahaha.
  Misschien dat ik deze toch eens meeneem als ik haarproducten ga kopen.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge