Review: Hegron Control Cream

HCC6.jpg

Wanneer ik een haarproduct zonder parabenen, siliconen en sulfaten ontdek kan mijn geluk niet meer op. Ik weet dat ik deze ingrediënten moet mijden, wil ik mijn haar de juiste verzorging geven. In de action vond ik Hegron Control Cream.

De Hegron Hair Control Care & Oil cream met arganolie belooft: herstellen van vochtbalans en het geven van dagelijkse verzorging en bescherming. Maakt makkelijk doorkambaar.

HCC2.jpg

Hierbij de ingrediënten lijst. Een behoorlijk aantal ingrediënten maar voor zover ik weet geen ingredient die ik absoluut vermijd.

HCC3.jpg

Dankzij het pompje is het aanbrengen van de control cream heel makkelijk. De cream is luchtig maar zeer voedend. Twee pompjes voor het hele haar is meer dan voldoende.

HCC5.jpgHier zie je de creme uitgesmeerd. Het is heel luchtig wat maakt dat het haar niet zwaar en vettig wordt. Ik ben zeer te spreken over de Hair Control Care & Oil cream.

Hegron Hair Control Care & Oil cream kost €1,99 en is hier te koop.

 

Comments

 1. says

  Ik heb hier onlangs de 2-1 shampoo van gekocht. Vond die ook al heel erg fijn, maar ga dan ook zeker deze crème erbij proberen. Ik ben echt een fan van de Kerastase, maar die is me echt te duur geworden. Moest laatst verdorie bijna 30 eurie afrekenen. Doei!
  Marion onlangs geplaatst…Dierentuin & DromenvangerMy Profile

   
 2. Onbekend says

  Weet er iemand idee als ik bevoorbeeld dees product nü elke dag smorgens doe maar elke dag is dat slecht of maakt her geen kwaat, en maakt dat ook kwaat als ik teveel doe geen 1 drupje maar 3-4 drupjes ?

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge