Review: Haar Mayonaise

Haar Mayonnaise.jpg

Sinds ik mijn haar heb geblondeerd, ben ik mij er bewust van dat ik m’n haar extra moet verzorgen. Ik ben opzoek gegaan naar voedende haar maskers. Tijdens mijn zoektocht  ben ik ‘Hair Mayonnaise’ van het merk Organic Roots Stimulator tegen gekomen en heb ik deze gekocht.  Het is een masker voor beschadigt haar.

myo.jpg

Zoals je kunt zien ziet het er ook echt uit als mayonaise. Het ruikt er alleen niet naar, het ruikt eerder naar bodylotion vind ik. De kleur is oranje-gelig en er zitten donkere stippen in.

haarmayo.jpg

De substantie is dik en romig. Wat meestal een goed teken is want dat maakt meestal dat de masker extra voedend is. Het werkt heel simpel. Je wast je haar en brengt hierna de haar mayonaise aan. Deze laat je een kwartier in werken het liefst afgedekt met folie of een badmuts. Vervolgens spoel je het uit en style je je haar als gewenst.

Ik gebruik dit product nu 4 weken en ik heb er erg over te spreken. Het is een voedende masker die je haar gevoed en glanzend achterlaat. Het enige nadeel is, dat de haar mayonaise sulfaten bevat maar hier merk ik gelukkig vrij weinig van.

De ORS Hair Mayonnaise bevat 454 gram aan product en kost €6,95 het is o.a. bij Trekpleister & Kruidvat te koop.

 

Comments

 1. says

  Ik heb onlangs een heel heel heel duur masker gekocht bij de kapper. Het werkt prima, maar om nou te zeggen spectaculair. Ik denk dat ik de volgende keer gewoon aan de mayo ga, als ik jou zo lees. Ik kan voor hetzelfde bedrag 5 potten kopen! Bedankt voor je tip!
  Marion onlangs geplaatst…Een nieuwe wegMy Profile

   
 2. says

  Haha wat grappig! Ik heb hier nog nooit van gehoord. Waarschijnlijk ook omdat dit niet geschikt is voor mijn dunne haartjes die snel vet worden. Maar fijn dat het bij jou werkt!
  Marion onlangs geplaatst…InspirationMy Profile

   
 3. says

  Wat grappig, ik gebruik dit al jaren omdat dit heel goed is voor mijn haar en het heel veel verzorging nodig heeft! Heel leuk review, de naam heeft me altijd laten lachen! Maar het doet niet af aan de werking van de haar mayonaise! :)

  Liefs

   
 4. Sherani says

  Mijn tante gebruikt deze haar mayonaisse al ruim een maand en merkt dat haar haren er stevig en gezonder van worden. Op advies van haar heb ik het ook in huis gehaald en al 1 keer uitgeprobeerd. Mijn haar is wel vettig maar voelt tegelijkertijd toch wel als een beschermlaagje voor mijn beschadigde haren aan. Zal over een paar weken weer mijn ervaring hierover delen! Trouwens een klein potje van bijna 500 gr kost €3,95 en een grote €6,95 bij de afro winkels in Den haag.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge