Ik heb wat op te biechten..

secret (1)

Ik heb wat op te biechten. Al een tijdje, doe ik iets.. heel stiekem. Iets waarvan ik weet dat het fout is. Ik wis me sporen en elk stukje bewijs laat ik verdwijnen.
Oké zal ik het dan maar in de groep gooien? Ik, knip mijn haar, eigenhandig!

Bij krullend haar zie je niet heel snel of je iets schots of scheef knipt. Dus ik knipte er lekker op los, van een dood puntje naar meerdere punten tot aan plukken haar. Heel stiekem als ik een momentje voor mij alleen had. Spannend dat ik het vond!

Het ging een hele poos goed en niemand merkte er wat van. Ik knipte alleen plukjes met dooie punten. Het zag er nog best goed uit ook, althans dat vond ik.

Maar terwijl ik een keer m’n haar eens goed in de spiegel bekeek merkte ik op dat de ene kant van het haar, meer volume had dan de andere kant.

Ik weet niet waar ik de lef vandaan haalde maar ik kocht een professionele schaar. Ja zo’n dure. Daarmee ging ik, die niet eens normaal cadeaupapier recht kan knippen mijn volume probleem wel even oplossen.

Secret

Je raad het waarschijnlijk al. Ik heb het gedaan, ik heb eigenhandig plukken haar geknipt. Een paar lokken van wel 10 cm knip knip knip en weg waren ze. Worst idea ever! Whats was i thinking?! Ik heb mezelf toegetakeld. Er is een hele hap uit m’n haar, niet om aan te zien!

Echt ik kan wel janken. En het ergste is, ik heb niemand om boos te zijn want ik heb het helemaal zelf gedaan.

De laatste tijd draag ik mijn haar stijl omdat ik het zo nog een beetje kan verbergen. Maar deze week gaat de schaar er weer in, maar dan bij de kapper. Er moet een flink stuk vanaf mwehh zo niet leuk ☹

IMG_3459

Geluk bij een ongeluk is wel dat ik al sinds vorig jaar mij haar goudblond wil kleuren en dit deze week ook echt ga doen. Als ik het dan toch echt kort ga dan wel kort en blond een heel ander gezicht.

Nou het is eruit, ik heb het eindelijk van me afgeschreven. Als je eraan denkt om even snel een puntje te knippen, doe het niet! Het is bij mij ook begonnen met een dood puntje. Gewoon van afblijven want ik kan je vertellen ik heb spijt als alle haren om mijn hoofd, haha toepasselijk!

Nu maar hopen dat de kapper er wat moois van weet te maken, fingers crossed.

Wish me luck!

 

Comments

 1. says

  Ik heb nog nooit mijn haar zelf geknipt, maar lees het idd vaker dat mensen dat doen. Aaaaah, hopelijk maakt de kapper je coupe morgen weer helemaal perfect. Ben benieuwd hoe blond haar je gaat staan! Alles komt goed <3
  Svenja onlangs geplaatst…London baby / tips gevraagdMy Profile

   
 2. says

  Haha, stiekem moest ik wel een beetje lachen want ik knip mijn eigen pony.
  Dit is ook een paar keer heel goed gegaan, maar nu voel ik me er eigen niet lekker bij. Ik wil het proffesioneel leuk geknipt hebben. Gelukkig ga ik naar de kapper vanavond, en wil ik weer en super leuke schuine pony. Maar wat gaaf dat je je haar goudblond gaat verven, i like it. Ik ben van lang haar naar kort haar gegaan, en ben er nog steeds elke dag dolgelukkig mee.
  liefs x
  Rosanne onlangs geplaatst…Blush // Sleek Rose GoldMy Profile

   
 3. says

  Hopelijk komt het weer goed! Ik knip mijn eigen haar ook wel eens, maar ik zou eigenlijk ook gewoon weer naar de kapper moeten. Ik heb er zo’n hekel aan, want ik vind het altijd stom. Er gaat altijd teveel vanaf.
  Mirne onlangs geplaatst…Sneakers voor de lente!My Profile

   
 4. says

  hahaha don’t worry. Ik knip ook gewoon mijn haar. Nu alleen nog mijn mijn ponnie maar vroeger gooide ik mijn haar voorover en knipte het recht af… in de hoop dat als ik terug zo doen ik laagjes had! whahahah
  NOT!!
  Joli onlangs geplaatst…Shoppen bij Primark!My Profile

   
 5. says

  Wow, hartstikke dapper dat je dat zomaar deed. Haha, ik durf mijn haar echt niet te knippen, want ik ben heel zuinig op mijn lange lokken ^^ . Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe coupe!

  Xjes Femke
  Femke onlangs geplaatst…APPS: App it!My Profile

   

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge