Krulvormers identieke krullen zonder hitte

Magic .jpg.jpg

Deze DIY high-speed magic leverag heb ik voor een paar euro op de kop getikt. De set biedt een manier om zelf, zonder hitte makkelijk identieke krullen te creëren. Krullen heb ik al, zoals je kunt zien. Maar identiek zijn mijn krullen niet.

ML.jpg

De magic haarrollers komen in verschillende leuke felle kleurtjes. De belofte is: je lokken moeiteloos veranderen in spiraal achtige krullen. Je brengt de rollers op nat haar aan. Je laat de krullers ca. 2 uur in je haar zitten en dan heb je het gewenste resultaat.

stick

Dit is de magic leverage. De twee losse gedeeltes klik je aan elkaar zodat je het haar, in de krulvormers kan aanbrengen zoals te zien is onderaan de tweede afbeelding.

Curl vormer.jpg.jpg

 

De krulvormers zijn zacht en flexibel. Ze zitten comfortabel waardoor je er makkelijk mee kan slapen. De krullen blijven ongeveer 2 tot 4 dagen zitten en de vormers hebben een lengte van 7cm.

 

De High-Speed Magic Leverag Perm Unimaginably kost maximaal €10,- en is o.a. hier te koop.

Ben je benieuwd naar deze krulvormer en zou je een tutorial hiervan willen zien? Laat het me dan weten in een comment.

 

 

Comments

 1. says

  Dit heb ik nooit gezien. Wat leuk! Dank je voor deze tip.
  Ik heb nl. ook krullen van mezelf en heb binnenkort een party dus deze handige dingen kan ik heel goed gebruiken. Niet duur. Ik ga meteen even op de site kijken waar dit te koop is ;-)

   
 2. says

  Thanks voor de tips. Ik ben alleen altijd een beetje bang voor krullers, haha. Heb er een keer één in mijn haar gerold zonder mijn haar nat te maken (zo’n ding met klitterbandachig spul) super dom natuurlijk, ik moest een heel stuk van mijn haar afknippen omdat ik hem er met geen mogelijkheid uit kreeg. :-(

   
 3. says

  ooh ja die heb ik ook nog achterin de kast liggen! gebruik ik niet meer, bedankt voor het helpen herinneren, moet ik toch gauw weer eens doen!

   

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge