Beste budget product voor onhandelbaar haar

Kruidvat cremevoeding

Dit product is mijn holy grail een echte life saver! Goed en goedkoop. Een combinatie die niet heel vaak voorkomt. Ik zelf heb krullend haar. Voor mijn type haar (3b krul) is het iets moeilijker dan bijv. stijlhaar om de juiste haarproducten te vinden.

Dit komt omdat de fabrikant de productie van haarproducten enkel baseerde op stijl of kroeshaar en niet op krullen wat er tussenin zit. Hier is gelukkig in de laatste 5 jaar heel wat verandering ingekomen. Er zijn en komen steeds meer haarproducten op de markt die ook gespecialiseerd zijn in krullend haar.

Op een willekeurige dag was ik met m’n collega’s aan het kletsen over hun favoriete haarproducten. Een van de meiden (met prachtig haar) vertelde over de crème voeding van Kruidvat. Ze was er ontzettend tevreden over dat ik dacht, die moet ik uitproberen!
De eerste keer dat ik deze crème voeding gebruikte waren mijn verwachtingen minimaal. Ik had al zoveel uitgeprobeerd wat tegenviel, dat ik de kans van slagen niet heel hoog inschatte. Vooral kijkende naar de prijs en daar bijkomend dat het met krullend haar letterlijk alle kanten op kan

Krullen1

Dit is inmiddels een jaar geleden en ik kan je vertellen, ik kan niet meer zonder! Mijn haar heeft er in tijden niet zo gezond uitgezien. Gevoed, glanzend, goed gekrulde bouncy lokken.
Krullen zijn ontzettend eigenwijze haartjes. Wat maakt dat het er iedere dag weer anders uit kan zien ondanks dezelfde verzorgingsmethode. Dankzij de crème voeding heb ik mijn krullende lokken zelf in de hand.

Voorheen gebruikte ik mouse, wax, gel de hele mikmak. Deze zijn linea recta beland in de prullenbak. Ik ben me tegenwoordig veel bewuster van de ingrediënten waar een haarproduct uit bestaat en het effect dat het heeft op mijn haar. Naast olijfolie en kokosolie is enkel een toefje crème voeding van de Kruidvat het enige wat ik nodig heb. En dat voor ietsjes meer dan een euro!

Hoe hou jij je (wilde) haartjes onder controle :) ?

 

Comments

  • admin says

   Hi Jhemyla leuk dat je reageert :) , dat zou je niet zeggen je haar ziet er hartstikke mooi uit! Maar als je haar toch snel vet wordt probeer dan haarproducten die siliconen bevatten te vermijden. Die kunnen het haar verzwaren en vet maken.

    
  • Kim says

   Hi Fashion meets beauty! Ja inderdaad een groot verschil. Geen gefrituurde krullen meer. Echt waar? Mijn haar wordt niet snel vet van deze cremevoeding, tenzij ik er teveel van gebruik.

    
 1. says

  In de jaren dat ik nog weave gebruikte smeerde ik ook cremevoeding van de kruidvat in mijn weave lokken. Ooit bij mijn nicht gezien, zij gebruikt het in haar krullen (lijken op de jouwe). Ook voor mijn weave deed het wonderen haha. Ik heb nog een nieuwe fles in mijn stash ooit uitproberen in mijn kroeshaar.

   
  • Kim says

   Ik vind dit ook echt geweldig. Vooral omdat het geen sulfaten of siliconen bevat. Ik heb het in mijn omgeving al meerdere keren aangeraden. Het ene haartype reageert er beter op dan de ander maar uitproberen kan sowieso geen kwaad.

    
 2. says

  Jeetje!! dit was altijd mijn best bewaarde geheim :)
  Maar jij bent hier dus ook achtergekomen :)
  Dit spul gebruik ik al vanaf toen ik een klein meisje was en mijn moeder mijn haar uit de klitten moest kammen.
  Mijn krullen worden niet vettig maar mooi en speels
  Je hebt een hele mooie Blog Kim,ik ga jou zeker volgen!
  Jamie onlangs geplaatst…BloglovinMy Profile

   
 3. kim says

  Mooi haar heb je!! Ik heb veel Krullen met daartussen stijlen/golvende plukken en heb nog geen product gevonden dat de pluizigheid minder maakt. Ik ga dit zeker ook proberen maar hoe doe jij dit in je haar en hoevaak?

   

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge