Allereerste Action shoplog

ActionshoplogBYB

Vandaag mijn eerste echte (mini) shoplog Yayy! Toen ik thuis aankwam moest ik mezelf echt tegenhouden om niet alles uit de verpakking te scheuren.

Dat is namelijk het eerste wat ik doe als ik heb geshopt, verpakkingen weggooien en alles op z’n plek zetten. Dat was dus even wennen voor mij als beginnende beautyblogger. Er moeten namelijk eerst foto’s worden gemaakt. Bloggen is geen hobby of gewoon beroep het gaat verder dan dat. Je past er je levenstijl voor aan en de meeste van ons doen het graag.

KattenvoerBYB

Oké nu terug naar de shoplog. Ik ga tegenwoordig minimaal 1x per week naar de Action voor kattenvoer. Mijn kleine dondersteen is namelijk dol op de Freija pate. En ik vind het natuurlijk ook niet erg om iedere week ff naar de action te moeten hehe :).  Ook de Freija en Kitekat brokjes zijn in de smaak gevallen bij Diva lief. Deze pak ik dan ook standaard mee tijdens het shoppen in de action.

 • De pate kost                      €0,21
 • Freija kattenbrokken kost €1,69
 • Kitekat katenbrokjes kost €0,79

KeukenspullenBYB

Ik woon nog niet heel lang op mezelf. Beetje bij beetje verzamel ik mijn huisgerei bijelkaar mede dankzij de action. De plantensproeier is meer dan nodig want plantjes water geven met een bekertje is o zo klungelig.  De Egg timer is voor het koken van eieren echt super handig. Dan de smiley spatel, in de kleur hot pink. Deze kosten alle drie €0,69 per stuk.

ActionBYB

Last but not least de beauty spulletjes. Te beginnen met de make-up spiegel de ovale vorm. Wat is dit een juweeltje zeg! Vervolgens heb ik eindelijk de Kate Moss lilabelle mee kunnen nemen, bij andere filialen was het uitverkocht. Lilabelle is een lekker zoet geurtje. Alles waar Kate haar naam aan verbind valt lijkt bij mij in de smaak.

De donkere tube is een Cashmere bronzing cream een soort van vloeibare bronzer die heerlijk ruikt. Als laatst iets wat ik ken uit mijn kindertijd de “twister”. Leuk voor klassieke inwaartse ponytail, of iets wat erop lijkt.

 • Make-up spiegel                  €1,59
 • Kate Moss                           €9,99
 • Cashmere bronzing cream €0,79
 • Twister                                €0,59

Dit was het dan mijn eerste shoplog. Misschien wordt de volgende shoplog wel een video..

Wat vind jij leuker een picture of video shoplog?

 

Comments

 1. says

  Mooie foto’s! Alles is even wennen…..
  Fijne shoplog!
  Ik weet niet of je shopt bij een mega grote shop van deze want daar zit verschil in!
  Bij een kleine hebben ze niet alles. Bij de hele grote wel.
  Ik kom er nu elke wk en er zit een grote bij me in de buurt!
  Het is er zo goedkoop en ze verkopen er ook prachtige make-up, organisers voor je make-up, noodles, aloe vera drinken, mogu mogu ( het kan zijn dat het hier anders heet maar het smaakt hetzelfde), thermosondergoed, beanie’s etc……..
  Je komt nooit met lege handen thuis ;-)

  Fijne dag!

   
 2. says

  Het zal ongetwijfeld niet je laatste bezoek aan de Action zijn haha het is erg verslavend. Ze hebben daar zulke leuke spulletjes voor weinig.

   
 3. says

  Ik vind ze allebei wel leuk. Een video shoplog vind ik interessanter bij kledij omdat je er dan een beter beeld van krijgt. Leuke spulletjes en zoals gewoonlijk bij Action aan een zachte prijs. Kookt je vriend of doe jij het meeste huishoudelijke? Als jij dat meestal doet moet je maar antwoorden dat jij dan ook de kleur van de spulletjes mag kiezen ;-)

   
  • says

   Ja hebt helemaal gelijk haha ik de meeste huishoudelijke dingen! Dus ik blijf ook lekker roze spulletje kopen :).

   De vuilniszak daar kom ik niet aan dus die mag grijs blijven hihi

    
 4. says

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik kom sinds ik niet meer superdicht bij de Action woon er niet meer zo vaak, maar het is zeker wel een leuke winkel :)

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge