Maandelijkse Action Shoplog!

Set van 4 op 25-03-14 om 17.33

Minimaal 1x per maand komt er een Action shoplog online op bestyoubeauty.nl. Ik kom bijna wekelijks in de action maar over het algemeen koop ik dezelfde (huishoud) producten. Niet altijd even ‘shoplog waardig’.

Vandaag heb ik wat meer dan mijn standaard Action stuff gekocht en ben ik ook even langs de Big Bazar geweest. Bij de Big Bazar heb ik maar twee items gekocht, *head&shoulders €2,59 en een *penseel make-up kwastje €0,99.

Action

Naast de standaard aankopen, luchtverfrisser en de schoonmaakdoekjes heb ik nog een paar andere leuke dingetjes gekocht.

Action2

Links boven zie je *smartphone magneetjes voor de koelkast €0,79. Daaronder *ontharingscrème €1,59 waar ik heel veel goed over heb gehoord, ben benieuwd. Daarop een *gevlochten bandeau €0,69. Ook kocht *instappertjes in jungle fever print €4,99. En tot slot *creamy oogschaduw duo €0,75 die ik gebruik op mijn waterlijn voor een frisse ogende look.

Als je van één van deze items graag een review ziet, voel je vrij en let me know :D

 

Comments

 1. says

  Leuke items had je er geshopt!
  Nee, ik kom er altijd met een volle boodschappenkar vandaan.
  Zeker nu deze winkel een paar bij mij vandaan is. Lekker makkelijk ;-)

   
 2. says

  Ik heb ook zo’n zwak voor de Action. Helaas is de Action hier niet echt in de buurt, dus als we gaan, nemen we meteen de halve Action mee naar huis, haha. Ik wilde laatst ook ballerina’s kopen bij de Action, maar ik vroeg me af of ze geen pijn zouden doen, dus misschien dat je daar op kunt letten? En die magneetjes heb ik vorige keer in m’n handen gehad, helaas niet gehaald, ze zijn leuk!
  Kimberley onlangs geplaatst…Home is where the heart is.My Profile

   

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge