☆ Wash & Go Routine ☆

Op aanvraag vandaag mijn Wash&Go Routine. In deze video laat ik je zien hoe ik van ‘4 day curls’ frizzy, tangled & messy haar naar een frisse bos krullen ga in maar een paar stappen!

Hieronder de producten die ik in deze routine gebruik:
Cremevoeding
Argan Olie
Curl Booster (Hema)
Gelspray

Hoe ziet jouw wash&go routine eruit?

 

Comments

 1. says

  Ik vind het resultaat echt prachtigggg!! Mijn nichtje van vijf heeft precies het type haar als jij. Mijn tante kamt het echter helemaal uit en houdt het altijd in een strakke staart. Zo zonde!
  Chahrazad onlangs geplaatst…Welcome Ramadan!My Profile

   
  • says

   Dankjewel! Dat komt me heel bekend voor. Als kind hadden mijn ouders ook geen idee wat ze met mijn haar aan moesten. Dus ging er dagelijks een kam doorheen. Hierdoor had ik een hele poos haar met slag ipv van krullen lol. Inderdaad heel zonde
   Kim onlangs geplaatst…☆ Wash & Go Routine ☆My Profile

    
 2. says

  Ohhhh, je hebt prachtig haar, ik ben er helemaal weg van <3! Zelf heb ik gepermanent haar, dus wel krullen maar helaas niet van mijzelf. Ik was mijn haar dagelijks met shampoo en condiitoner, daarna breng ik een olie aan. In de ochtend maak ik het opnieuw nat; ja omslachtig haha en dan breng ik een leave-in conditioner aan (als detangler) en daarna een serum/mousse/krullencreme – het ligt er net aan wat ik precies wil. Soms kies ik voor extra verzorging, soms wil ik gewoon een flinke bos met krullen en soms wil ik gewoon zachte, fluffy krullen haha. Door al deze verzorgingsproducten is mijn haar eigenlijk helemaal niet ongezond, wat je wel zou denken na een chemische behandeling..
  Chinouk onlangs geplaatst…Clinique Dramatically Different Moisturizing CreamMy Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge