Shoplog Action & Kruidvat

ShoplogBYBShoplog tijd! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen dagen heb geshopt. Het is een mix van verzorgingsproducten en make-up spulletjes. Ik ben eerst naar de Action geweest waar ik al een paar keer eerder ben geweest afgelopen week, om heel eerlijk te zijn. Ik zoek altijd een excuus om even de Action in te kunnen hihi.

Actionshoplog

Van links naar rechts: schermreinigingspads voor €1,79 / wimperkruller voor €0,69 / wattenstaafjeshouder voor €0,99 / puistjespatch €0,72 (die heb ik ook echt nodig want ik heb me toch een joekel van een puist op m’n wang) / ONYX reinigingsdoekjes €0,62 / nagelborsteltje €0,49 / Valse wimpers voor €0,89

Kruidvatshoplog

Ook ben ik naar het kruidvat geweest ik hoopte nog gebruik te kunnen maken van korting op het oude assortiment van Essence en Catrice maar dat was jammergenoeg alweer voorbij. Dit zijn de twee items die ik bij het kruidvat heb gekocht. Gister heb ik een heel artikel gewijd aan de brush, i’m in love! Een zachte angled brush voor €2,89. Ook kocht ik ter uitbreiding van mijn Essence gel nails at home set deze french manicure gel top coat voor €2,59.

Wat zijn jouw laatste aankoopjes van de Action of Kruidvat?

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge