Zomer Stapple Pieces van Esprit

zomer piecesss .jpg.jpg


Voor ieder seizoen heb ik een aantal items waar ik niet zonder kan. Het zijn items die ik eindeloos kan combineren, met elkaar maar ook met de rest van mijn kledingkast. Stapple pieces kan je zien als trendy kledingstukken in combinatie met tijdloze items. 

Aan de hand van de zomercollectie dameskleding van Esprit heb ik een aantal items samengesteld waarmee je dit voorjaar helemaal summerproof bent.

Hieronder laat ik je 7 zomerse stapple pieces zien, kijk gauw mee!

Set maxi floral.jpg

Nummer 1 is een los vallend floral shirt. Dit is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een biker jack voor de frissere voorjaarsdagen. Daarnaast nummer 2, een denim gilet. Leuk op een simpel jersey jurkje of boven een witte jeans. Nummertje 3 is een pastel maxi rok. Deze rok is een heel leuk setje samen met nr. 1 & 2.

set 2.jpg

Wat niet mag missen tussen je zomer stapple pieces is een maxi jurk zie nummer 4.  Nummer 5 is de ‘little black dress‘ in een skater variant.ShortShort.jpg

Nummer 7 en ook meteen het laatste item en wat mij betreft het leukste item, de kante short. Het ultieme broekje voor een festival en goed te combineren met andere pastel items die je vast en zeker in je kast hebt hangen.

Voor de prijzen en close ups van de items klik je op de links onder de stapple pieces.

 

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge