New in: Nike Roshe Run

Roshe.jpg

Nieuwe trends spot ik meestal op blogs of magazines. Maar deze hype spotte ik in de ijssalon :D 

Een paar weekjes geleden kwam er een heel leuk meisje mijn favoriete ijssalon ingewandeld. Van top tot teen goed gekleed maar mijn oog bleef meer hangen bij teen dan top. Ze had namelijk leuke maar aparte sneakers aan. De Nike roshe run om precies te zijn.

Ik moet eerlijk toegeven, had ik deze sneakers in de winkel gezien dan was ik ze zo voorbij gelopen. De lange puntige vorm is anders dan anders en kinda awkward looking.

Maar erg nieuw zijn deze sneakers niet. Ze staan al twee jaar in de rekken maar een hele poos moest niemand er iets van hebben. And al of a sudden zijn ze een hype en op veel plaatsen zelfs uitverkocht!

roshe1.jpg

Eenmaal aangetrokken.. zijn ze stoer, trendy maar ook heel casual. En dan nog iets ze lopen als wolkjes! Ik snapte de hype random deze sneakers meteen. Ik heb heel wat sneakers in mijn leven versleten en ik kan je vertellen déze sneakers zitten abnormaal lekker. Het voelt net alsof je geen schoenen aanhebt!

nike roshe

Ik ken mijn lezer nu wel een beetje. Voor het geval dat je zoiets hebt van ugh nee Kim ik vind ze echt afzichtelijk, check deze outfit foto’s! Deze coole sneakers zijn zo versatile ze passen zowat bij iedere outfit!

roshe4.jpg

De roshe run sneaker is zoals de naam al zegt (run) een hardloop schoen. De dikke zool vangt elke mogelijk schok op die je tijdens het lopen/rennen kunt verwachten. Ook meteen de reden waarom ze zo hemels lopen.

roshe3.jpg

Mocht je afvragen welke schoenmaat je op de foto ziet? Het is een maatje 36.5. Ik kocht de Nike Roshe Run bij de Nike store in Rotterdam en betaalde €65,-. Normaal zijn ze duurder maar tot maat 38.5 is het een kindermaat en betaal je minder.

 

Comments

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge